Partnersäljare - ETNetwork

ETNetwork · Försäljning · 17 maj

Om jobbet

ETNetwork är en infrastruktur för digitala kvitton på den nordiska marknaden. I samarbete med handlare och utställare av betalmedel levererar ETNetwork, med tjänsten Kwick Receipts, digitala kvitton och fördjupad transaktionsinformation till användare av företag och privatkort. Nuvarande samarbetspartners ar bl.a. Nordea, First Card, SAS, Taxi Stockholm, Nordic Choice Hotel, Easypark m.fl.

Digitala kvitton, en tryggare och effektivare tillvaro för privatpersoner, företag och handlare. Med digitala kvitton ges konsumenter ökad möjlighet till att åberopa sina konsumentskyddsrättigheter. Företag, stora som små, får en effektivare och billigare hantering av sin redovisning. För handlaren bidrar digitala kvitton till ökade servicenivåer för deras kunder samtidigt som det gynnar handel. ETNetworks digitala kvitto är godkänd som räkenskapsinformation av Skatteverket och Bokföringsnämnden.

Årligen fälls 60000 träd för att tillgodose det Svenska behovet av papperskvitton och digitala kvitton är en komponent för ett hållbarare samhälle.

ETNetwork växer och söker därför en Partnersäljare
ETNetwork AB driver Kwick Reciepts, Nordens ledande infrastruktur för digitala kvitton. Med vår lösning får konsumenter en smidigare hantering av sina kvitton, företagaren en förenklad kvitto- och utläggshantering som sparar både tid och pengar. Våra partners/handlare får en förbättrad servicenivå och kan erbjuda sina kunder en säkrare och bättre köpupplevelse. Nu söker vi en Partnersäljare som ska fokusera på att identifiera och skapa nya partnersamarbeten. Exempel på partner kan vara parkeringsbolag, flygbolag, transportbolag samt hotellkedjor. För att lyckas i din roll som Partnersäljare krävs det att du är väl insatt i vårt erbjudande. Du är duktig på att förmedla vilket värde partnersamarbetet ger, samt har förmågan att måla upp en vision kring detta. Du kommer att föra dialog med partners på hög nivå, vilket innebär att du måste vara duktig på att kommunicera. Vidare tror vi att du är resultatinriktad, uthållig och en hårt arbetande affärsman/kvinna. Du har en stark passion för försäljning och brinner för att knyta nya samarbeten. Du är en konsultativ säljare med en analytisk ådra och du trivs med att arbeta självständigt samt drivs av att prestera och nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig:
 • Ett modernt arbete i ett hårt arbetande, prestigelöst och trivsamt team
 • En dynamisk organisation där du har möjlighet att påverka framtiden
 • En möjlighet till utveckling både personligt och arbetsmässigt
 • Ett kreativt arbete
 • Frihet under ansvar
 • En generös lönemodell
Vi söker dig som:
 • Är stark på att identifiera och bygga affärsrelationer
 • Är en passionerad säljare med högt eget driv
 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning av komplexa IT-tjänster
 • Är kreativ och flexibel och inte är rädd för förändringar
 • Vågar utmana både kunden samt den interna organisationen
 • Hanterar engelska och svenska flytande i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i MS Office Powerpoint och/eller Keynote.
Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som växer och söker nu dig som vill vara med på vår resa.

Stämmer ovan in på dig? Skicka in din ansökan redan idag.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Arbestål. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Din ansökan registreras endast då du söker via ”Ansök här knappen” som tar dig vidare till SalesOnlys hemsida www.salesonly.se

Har du frågor kring tjänsten når du Cecilia lättast via mail: cecilia.arbestal@salesonly.se alternativt 073-961 30 73.

Sökord: säljare, sälj, partnersäljare, AM, account manager, KAM, Key Account Manager, B2B
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 maj

Om företaget