Paketsortering – Veddesta – extraarbete

Om jobbet

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill jobba extra med paketsortering. Det är en av våra större kunder som behöver hjälp under eftermiddagar/kvällar. Arbetet går ut på att sortera olika paket.

Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos vår kund i Veddesta.

Arbetstiderna är fördelade på tre olika pass, vilka är:
Kl 15:35-21:10
Kl 17:00-21:10
Kl 18:00-21:10

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är student och behöver något vid sidan om.

Då detta inte är en heltidstjänst, så är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex. att du studerar, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på mer än 50 procent. Det är därför viktigt att det framgår i din ansökan vad som är din huvudsakliga ansökan.

Din profil

För att passa som paketsortera krävs det att du är flexibel och trivs med ett aktivt jobb.

Det är en fördel om du har någon form av erfarenhet sedan tidigare från terminal eller lager, men det är inget krav.

Däremot ser vi gärna att du är:
  • Pålitlig
  • Plikttrogen
  • Ansvarsfull
  • Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.
Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök gärna redan idag

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Jenny Bruhn, 08-587 117 14

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.