Paketsbilsförare i Norrort - extrajobb för studenter

Om jobbet

Om tjänsten

Vår verksamhet växer och vi behöver förstärka upp med studenter som vill jobba extra som paketbilsförare. Arbetet går ut på att lasta bilen och distribuera matkassar till privatpersoner.

Arbetet kommer innebära en hel del kundkontakt så det är viktigt att du är socialt utåtriktad med intresse för service samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det kommer krävas många stopp under ett arbetspass vilket gör att arbetet kan bli fysiskt krävande.

Arbetspassen är förlagda till söndagar och måndagar från klockan 16 och pågår i ca 5 timmar.
Du kommer att utgå från Veddesta.

För att vara aktuell för detta extrajobb är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex. att du studerar, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på mer än 50 procent. Observera att sökande som inte uppfyller detta krav ej behandlas. Det är därför viktigt att det framgår i din ansökan vad som är din huvudsakliga ansökan.

Din profil
  • Du gillar att arbeta i högt tempo
  • Du är social och gillar att ge god kundservice
  • Du har god fysik
  • Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i denna tjänst
  • Du har givetvis körkort med B-behörighet
Tidigare erfarenhet av distributionskörning är meriterande.

Registerkontroll kommer att utföras.
Då tjänsten beräknas tillsätts omgående är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
7
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Kontakt

Ring Ingela Goding, 08-587 117 03

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.