Paketerings och utlastningsmedarbetare

Om jobbet

Paketerings och utlastningsmedarbetare
Till vår kund i södra Stockholmsöker vi en medarbetare för arbete med plock, paketering och utlastning av tvätt till hotell och restaurang. I tjänsten ingår även en del kvalitetsuppföljning.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du behöver ha grundläggande kunskaper inom IT, för hantering av plockorder och följesedlar. Du kommer ha fasta arbetsuppgifter och själv ansvara för att hålla tider och kvalitet. Här krävs att man hugger i och är van vid fysiskt arbete. Arbetstempot är högt och det är viktigt att man kan kommunicera, ge och ta, information muntligt. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från tvätteribranschen eller av paketering/utlastning är det meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Vi intervjuar löpande och kan komma att anställa innan annonstiden gått ut.
Fast månadslön, heltid.

Ansökan
ansökan sker via vår hemsida.

Uppdragslängd
tillsvidare
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Patric Norling

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.