Outdoor Account Manager

Blocket · Försäljning · 11 dec

Om jobbet

Blir det Du & Jag?

Jag heter Blocket Jobb och jag fyllde precis 5 år.
Trots att jag är ung kan jag garantera dig att jag är väldigt mogen och erfaren för min ålder. Jag har till och med hunnit bli Sveriges mest välbesökta jobbsida. Många säger att framgången beror på min personlighet - mycket humor, kreativitet och jävlar anamma. Hos mig lovar jag att du kommer att få skratta mycket, utvecklas, utmanas och jag kommer alltid att uppskatta dina framgångar. Min familj består av ett gäng härliga, drivna och engagerade människor.
Allt känns egentligen helt perfekt, men det är något som saknas. Är det du?

Det här ska du jobba med:
Du kommer att arbeta med försäljning och kundbearbetning av befintliga och nya kunder genom hela säljprocessen över telefon. du arbetar med företagskunder samt bemannings- och rekryteringsföretag med försäljning av Blocket Jobb och StepStones produkter och tjänster inom online rekrytering (t.ex. platsannonser, banners och Employer Branding).

Du kommer även att bearbeta befintliga kunder och löpande följa upp deras rekryteringsbehov - därigenom säkerställa att de är nöjda och snabbt får igång sin rekryteringsprocess. Dina kunder är små till medelstora företag och dina kontaktpersoner finns troligtvis inom HR, marknad, kommunikation eller information.

Du blir expert på att skräddarsy rekryteringslösningar som tillfredsställer kundens unika behov och uppdaterar löpande kunderna om nya produktnyheter som lockar till merförsäljning

Vi kommer att rekrytera dig som besitter ett starkt driv och har en förmåga att förstå och möta dina kunders behov. Du har erfarenhet av att tidigare arbetat i en försäljningsroll med god vana av att boka och genomföra fysiskt kundmöten. Det viktigaste egenskaperna som vi söker hos dig är att du är en person som drivs av att prestera och har lätt för att skapa goda kundrelationer.

Vi tror att du...
älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer. Du är självgående och trivs med stort eget ansvar. Dina framgångsfaktorer som säljare utgörs även av ditt tydliga mål- och resultatfokus, din förmåga att hålla en hög aktivitetsnivå och att aldrig ge upp. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och du är alltid väl förberedd i samtalen med kunder. Du har goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både svenska och engelska och du arbetar obehindrat i Officepaketet. Om du har ett intresse av marknadsföring på Internet är det ett plus!

Du erbjuds ett fantastiskt jobb om du vill satsa på en karriär inom medieförsäljning, där du ges stora möjligheter till utveckling och påverkan. Du blir en del av ett ungt, roligt och proffsigt team - med en positiv och stark säljkultur.

Vi gillar olikheter - kollegor med olika bakgrund och perspektiv berikar arbetsplatsen och Blocket som marknadsplats.
På Blocket gör vi skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid!
Jobbfakta

Mejla Tove Sjöblom

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget