Outbound Associate

Om jobbet

För att Sellpy ska kunna fortsätta växa behöver vi fantastiska medarbetare; personer som lockas av en snabbt föränderlig arbetsmiljö som vill vara med och skapa en framgångsrik Sellpy-kultur. I rollen som Outbound Associate är du en viktig spelare i det dagliga flödet mot att uppnå Sellpys höga mål.

Följ vår Snapchat Life@Sellpy om du vill ha en inblick i hur vi har det på jobbet! Under hela december har vi vår adventskalender som du inte vill missa! (användarnamn lifeatsellpy)

Vad du kommer att göra

Som Outbound Associate ingår du en i en grupp som ansvarar för att ta emot säljkundernas inskickade prylar på rätt sätt, samt för att leverera alla ordrar till rätt köpare runtom i landet. När alla pryluppläggare har omvandlat innehållet till attraktiva annonser tar ditt jobb vid.
  • Du ansvarar tillsammans med ditt team för att plocka, packa och skicka ordrar på ett kvalitativt sätt inom utsatt tidsram.
  • Du kommer att ingå i ett team med unga drivna kollegor som dagligen arbetar i nära samarbete och tillsammans med andra arbetsgrupper internt. Med dagliga möten får ni reda på målen och ni kommer att rotera mellan olika arbetsuppgifter varje vecka.
  • Tempot kan vara högt men bra kommunikation, mycket skratt och tävlingsinstinkt gör att vi tillsammans kan nå våra uppsatta mål.
Vem du är
  • Du som söker är en snabb och effektiv glädjespridare med stor vilja att utveckla dig själv och motivera andra.
  • Du har lätt för att vända utmanande situationer till något positivt och peppande och kommer gärna med förslag på hur saker kan bli bättre.
  • Även om du inte möter kunder face-to-face är dina arbetsuppgifter högst kundrelaterade och ställer höga krav på proffessionalism, snabbhet och kvalitet.
  • Du kommer långt på att vara resultatfokuserad och engagerad, men har du tidigare arbetat med att plocka ordrar är detta meriterande
Life @ Sellpy

När du jobbar hos oss kan du räkna med att rutiner, processer och arbetssätt snabbt kan komma att förändras från en vecka till en annan. Vi tycker själva att det är otroligt kul för det tyder på att vi växer och att våra kunder gillar oss. Förutom att få en kick av förbättringar vill vi även att du delar med dig av erfarenheter och pepp till resten av gruppen. Detta passa dig som gillar att sätta upp individuella mål och jobba effektivt. Vi har mycket att göra och ibland måste det gå riktigt fort, men det går fort när vi har roligt.

Välkommen med din ansökan


Vill du jobba med oss i team Outbound? Vi skulle gärna vilja veta mer om dig och varför Sellpy känns helt rätt. I dagsläget söker vi dig som kan jobba heltid och deltid. Skicka oss ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget