Originalare/produktionsassistent till Mitsubishi Motors!

Om jobbet

Om tjänsten

Sökord: marknadsavdelning, marknad, originalare, produktion, assistent, digital, reklam, marknadsföring

Mitsubishi söker dig som trivs med att ta eget ansvar och vill arbeta med en bredd av arbetsuppgifter inom marknad/produktion. Här får du chansen att få in en fot på ett stort internationellt företag som har all produktion inhouse! Start för tjänsten är omgående och pågår fram till sista november - sök därför tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat arbeta med annonser, broschyrer och digitalt material för Mitsubishi. Din uppgift är att skapa annonsmaterial, formatanpassa och leverera material till tidningar. Din roll innebär även att att hjälpa till med andra sedvanliga arbetsuppgifter på en marknadsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat som originalare eller har erfarenhet från en produktionsavdelning, reklambyrå, marknadsavdelning eller motsvarande. För att vara kvalificerad för tjänsten har du god erfarenhet av Adobe InDesign och grundläggande kunskaper i Photoshop. För att passa i rollen ser vi att du har en positiv inställning och är praktiskt lagd. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och tar stort eget ansvar. Vidare kräver rollen att du är noggrann då du bland annat kommer korrekturläsa texter och se till att annonserna är korrekt gjorda. Du kommer även arbeta utifrån deadlines och vi ser därför att du är strukturerad i ditt arbete.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående och urval sker löpande - tveka inte att skicka in din ansökan! Detta är ett konsultuppdrag fram till sista november. Du kommer få en anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund Mitsubishi Motors i Upplands Väsby. Arbetstiderna är 08.00 - 16.30.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backund på 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Mitsubishis personbilar började säljas i Sverige 1981. I dag säljs företagets bilar i Sverige via MMC Bilar Sverige AB, som ägs av SC Motors Sweden AB och är ett dotterbolag till Sumitomo Corporation. I Upplands Väsby sitter ca 130 personer på SC Motors Sweden AB och 30 av dem arbetar på Mitsubishi Motors. Marknadsavdelningen består av 3 personer som fram till slutet av november är i behov av en extraresurs.