Ordningsam slipare till System 3R

Om jobbet

System 3R är en ledande leverantör inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin och söker nu dig som gillar ordning och reda. Medarbetarna på arbetsplatsen trivs väldigt bra och uppskattar det fantastiska arbetsklimatet. Nu söker vi en maskinoperatör inom slipning! Låter det här intressant? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en flexibel maskinoperatör inom slipning. Arbetet kommer inledas med en introduktion som sker på dagtid. När du allt eftersom känner dig självgående kommer du istället att gå över till att arbeta kvällsskift.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och System 3R:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos System 3R. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Slipare kommer du att arbeta i ett team med att slipa produkter i korta serier med höga krav på finish och snäva toleranser. Arbetet kommer att ske med både plan, rund och hålslipning. En stor del av arbetet sker med CNC-styrda maskiner men även en viss del manuellt. Slipningarna utförs efter ritningar.

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av plan-, rund- eller hålslipning
  • Har arbetslivserfarenhet av verkstadsindustrin eller motsvarande.
  • Du ska ha erfarenhet av att läsa och förstå ritningar.
Utvecklingsmöjligheter: Vi har haft flera konsulter som har arbetat hos System 3R som idag är anställda direkt hos dem. De har trivts väldigt bra och uppskattat arbetsklimatet och den trevliga stämningen mellan kollegorna. Det kommer att finnas möjligheter att få ett utökat ansvarsområde samtidigt som det på sikt kan finnas möjlighet för överrekrytering.

Som person

Gillar du att hålla ordning och reda. När det är lugnare tar du initiativ till att se till så att lokalen är strukturerad. Du bör även hålla ett högt fokus hela tiden och vilja lära dig och utvecklas. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och är bered att hoppa in och hjälpa till där det behövs då det ibland behövs hjälp på packningen till exempel.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid. Dagtid under introduktionen för att sedan gå över på kvällsskift.
  • Lön: Enligt avtal.
  • Placering: Vällingby/Vinsta.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

System 3R är en ledande leverantör inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. De är placerade i Vällingby/Vinsta och har cirka 150 anställda och behöver nu förstärka sitt produktionsteam.