Ordermottagare sökes till trevligt bolag i Stockholm!

Framtiden · Försäljning · 4 nov

Om jobbet

Är du en person som kan leverera service till 100%? Söker du dig till en arbetsplats som har högt i tak och en familjär stämning! Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande oberoende annonsdatum!

Dina arbetsuppgifter

Som ordermottagare kommer du att ansvara för kundförfrågningar, offerter, ordererkännande samt uppföljning av kunder. I din roll kommer du även underlätta för produktion, teknik, inköp och eknomi i så stor utsträckning som möjligt. Du arbetar mot att nå dina egna mål samt företagets uppsatta mål. Du kommer även se till att säkerhetställa rutiner, instruktioner och att föreskrifter följs. Då du kommer att behöva fatta egna beslut kring olika processbeskrivningar och interna rutiner är det viktigt att du är en strukturerad person samt kommunikativt säker.

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av service eller försäljning. Du klarar av att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt mot uppsatta mål. Du har i din roll ambitioner att utvecklas och drivs av ansvar.

Skallkrav:
Svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av service

Meriterande krav:
Du har arbetat i affärssystem innan, helst i Jeeves
Du har ett intresse för byggtekniska frågeställningar

Villkor

Start: omgående
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Clara Forsberg, 0707722459

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Vår kund är ett företag som arbetar med olika aluminium konstruktioner. Allt från mässmonters, inredningsmonters och enklare varianter av skyltfönster. Företaget arbetar internationellt men på kontoret i Stockholm arbetar 15 personer. På företaget arbetar man 37,5 timmar i veckan och har olika förmåner i form av friskvårdsbidrag. Placering: Spånga.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.