Orderadministratörer

Om jobbet

Om tjänsten

Har du god systemvana, är administrativ och vill utvecklas vidare inom logistik? Just nu söker vi orderadministratörer till flera av våra kunder i Stockholmsområdet - sök tjänsten idag!

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som orderadministratör arbetar du med flödet från order till leverans. Du sköter orderadministration i olika system och har daglig kontakt med kunder, återförsäljare eller leverantörer via telefon och mail. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta för att effektivisera arbetet på logistikavdelningen och ge största möjliga service gentemot såväl kollegor som samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, prestigelös och serviceminded. Du har erfarenhet av logistik och kan se helhetsperspektivet från att kunden lägger order tills produkten är levererad. Då du är i kontakt med kunder och leverantörer ser vi att du har har god kommunikativ förmåga och talar och skriver väl på både svenska och engelska. Vidare har du tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och god systemvana. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av orderhantering.

Övrigt

Uppdragen är på konsultbasis på stora väletablerade bolag. Du blir anställd av oss på KFX HR-partner. Tillträde är per omgående och på heltid så ansök redan idag!

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund, 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Våra kunder är stora väletablerade bolag belägna i Södertälje och Upplands Väsby.