Orädd och driven Account Manager till Innosofts framgångsrika säljteam!

Om jobbet

Innosoft söker en orädd och driven Account Manager som vill vara med på deras fortsatta framgångsrika resa mot expansion tillsammans med ett resultatinriktat och framgångsrikt säljteam! Om du har siktet inställt på att bli en framgångsrik säljare kan Innosoft erbjuda dig en unik möjlighet att ta nästa steg i karriären och jobba med marknadsledande mjukvaror inom IT. Urvalet påbörjas omgående, så var gärna snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Innosofts räkning en orädd och driven Account Manager.

Innosoft är en ledande mjukvarudistributör med flera olika affärsområden som förser Nordens IT-bolag med marknadens ledande produkter. Idag är Innosoft 10 anställda och sitter i nya fräscha lokaler i Årsta, Stockholm.

Affärsområdet Security som fokuserar på säkerhetslösningar anpassade för företag söker nu en Account Manager. Security är ett snabbt växande affärsområde som arbetar med IT-branschens mest välkända och etablerade varumärken inom områden som anti-virus och backup.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Innosoft. Innosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du arbeta med hela försäljningsprocessen från start till mål. Du kommer att boka möten, hålla produktdemonstrationer och säkerställa avslut. Från första dag kommer du att få en bred kundstock innehållande både varma och kalla leads som du sedan bearbetar, med fokus på både nyförsäljning och merförsäljning. Du kommer att ha daglig kontakt med beslutsfattare inom IT i Norden. Du kommer att ansvara för att nå uppsatt budget och du arbetar enligt beprövade processer och mäts efter aktivitetsnivå och säljmål. Du rapporterar löpande till affärsområdesansvarig.

Du kommer främst att arbeta med att:
 • Bygga relationer med nya kunder
 • Genomföra produktdemonstrationer
 • Presentera offerter och följa upp offerter
 • Rapportera all aktivitet i CRM
Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och ständigt vill utvecklas samt vill komma till en spännande arbetsplats med högt i tak och högt tempo.

Vi söker dig som

För att lyckas som Account Manager hos Innosoft tror vi att du har minst 1 års erfarenhet av aktiv försäljning till företag.

Specifika krav:
 • Flytande i svenska och engelska
 • Erfarenhet av försäljning
Det är meriterande om du talar danska eller finska då du kommer att arbeta mot den skandinaviska marknaden. En god grundförståelse för IT och specifikt IT-säkerhetsbranschen kommer också att hjälpa dig att snabbt bli framgångsrik i rollen. Det är också meriterande om du har vana av att arbeta i CRM-system.

Som person är du orädd och tar dig gärna an nya utmaningar. Du tar ansvar för din egen prestation och drivs av att överträffa uppsatta mål.
Vidare är du ihärdig och arbetar fokuserat för att ro affärer i hamn där du inte ger upp i första taget. Självklart är du utåtriktad och social och trivs med att ha många kontaktytor samt att du har en stark entreprenörsanda som du bidrar med för att tillsammans med dina kollegor driva Innosoft framåt. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har det rätta drivet och den rätta ambitionen!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön + Provision utan tak
 • Placering: Årsta, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recurimentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Innosoft är ett mjukvaruföretag som arbetar med försäljning av marknadsledande tjänster och produkter inom IT-säkerhet samt försäljning av en IT-driftsplattform kallad LabTech. Innosoft är ensam distributör av LabTech på den Nordiska marknaden. Man har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och nu fortsätter man sin framgångsrika resa och satsar på fortsatt expansion.