Operatörer med PLC kunskaper till Kungsholmen

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som operatör kommer du arbeta operativt med att sköta automatiserade processer vilket bland annat innebär:
  • Bereda, blanda och filtrera produkterna
  • Diskning, sterilisering och fyllning av flaskor i automatiserade maskiner
  • Förberedelse av material till våra processer
  • Dokumentation av utfört arbete i batchprotokoll och uppdatering av arbetsrutiner i instruktioner.
Du arbetar i renrumskläder i sterila rum för att skydda produkten från mikroorganismer. Tjänsterna är på heltid och innebär skiftarbete med storhelgsdrift inklusive natt.

Formell kompetens

Krav
  • Erfarenhet som processoperatör
  • Teknisk utbildning och tekniskt intresse
  • PLC-programmering (siemens och S7), automation och styrsystem
Merit
  • GMP
  • Renrum
  • Flytande svenska och kunna förstå instruktioner på engelska
Din bakgrund

Vi tror att du har en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri/processindustri, gärna med automatiserade processer. Har du även erfarenhet av läkemedelstillverkning eller av att arbeta enligt GMP är det meriterande men inte ett krav. Du talar och skriver flytande svenska samt har god kunskap i engelska.

Du är en tekniskt intresserad och flexibel person som arbetar självständigt inom givna ramar och har god social kompetens. Du jobbar målinriktat och rapporterar status och resultat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/heltid/Kungsholmen i Stockholm

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vår kund erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där de satsar på att utveckla sin personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

De erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. De har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, tjänstepension och subventionerad god och mättande mat i sin fantastiska lunchrestaurang.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Vår kund söker 10 operatörer till Kungsholmen. Företaget har investerar i en ny produktionslinje, LVP (Large Volume Parenterals), som fyller lösningar i flaska. Nu söker de teknikintresserade operatörer som kan bemanna och utveckla arbetet i LVP.