Operativ Sales manager till MedHelp

Om jobbet

Har du erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning? Har du en coachande ledarstil?

Nu söker vi en operativ Sales manager till Affärsområde Företagstjänster på MedHelp. MedHelp är ett tjänsteföretag med smarta lösningar inom eHälsa, där de 270 sjuksköterskorna är navet i verksamheten. Affärsområdet Företagstjänster arbetar med tjänster inom Sjuk-och friskanmälan, Rehabstödsystem och Chefsstöd. Rollen innebär att du ansvarar för att utveckla försäljningen på både befintliga och nya kunder, en stor del av försäljningen sker genom samarbetspartners. Du stöttar dina tre medarbetare och har också en egen försäljningsbudget samt ansvar för vissa större konton. Tjänsten är en Sverigeroll och du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen.

Tjänsten är heltid och placerad i Stockholm. Urvalet sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Försäljningschef, tjänsteförsäljning, partnerförsäljning, säljledare, KAM, operativt säljarbete, lönsamhet, försäljningsökning

Arbetsuppgifter

Positionen innebär en operativ säljroll med mycket frihet under ansvar samtidigt som du har ett nära samarbete med din grupp och AO-chef. Du kommer till en väl fungerande grupp med rutinerade medarbetare där din roll blir mer coachande än säljledande. Rollen innebär att driva försäljningen för gruppen och dig själv. Du driver arbetet framåt och sätter upp tydliga mål för att öka omsättningen och skapa resultat.

En av dina uppgifter är att kunna lyfta blicken och ta ett helhetsgrepp på försäljningsarbetet, hur MedHelp jobbar med sina partners samt hur erbjudandet kan förpackas. I tjänsten ingår sedvanlig budgetering och rapportering, du tydliggör strategier och underlättar för din grupp att kunna sköta sina arbetsuppgifter.

Rollen är en Sverigeroll vilket innebär resande. Det här är en spännande möjlighet för dig att få arbeta i en positiv företagskultur som präglas av mycket personligt engagemang.

Utbildning/erfarenhet

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en god förmåga att bygga förtroende och är en ledare som genom ditt engagemang påverkar och skapar energi på ett positivt sätt. Som person är du driftig, engagerad och når fram i kommunikation oavsett om det gäller resultat, förändring eller värdegrundsfrågor. Genom ditt sätt att leda och coacha medarbetare skapar du en miljö som är trygg, utvecklande, prestationsinriktad och baserad på god samarbetsförmåga samt hög grad av trovärdighet.

Du är en utmärkt kommunikatör och uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer att jobba i flera olika system och du som söker har därför god vana att sätta dig in i nya system och applikationer.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

MedHelp är en vårdoperatör som erbjuder vård på distans. Vi skapar smarta lösningar inom eHälsa. Våra 270 sjuksköterskor lugnar sjuka medarbetare med kompetenta råd. Statistik och sjuk- och friskanmälan underlättar för cheferna. Vi för dialog med kroniskt sjuka och ger sjukvårdsrådgivning i deras hemmiljö.

Landsting och regioner får hjälp med sjukvårdsnära tjänster och vi är ombud för Stockholms alla sjukhus. Att vi är rikstäckande gör oss stora nog att hantera världsledande företag och organisationer. Vi har också förmågan att skapa förtroende i de personliga kontakterna.

Företaget grundades år 2000. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs dygnet runt, året runt. Via Norden är vi ett av de största privata företagen inom sjukvårdsrådgivning i norra Europa