Operativ IT-Chef till Net Insight

Net Insight · Data & IT · 10 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Net Insight, som under 2016 blev utsedd till ett av de mest intressanta karriärföretagen söker vi nu dig som vill vara med och ta en ledande roll i att säkerställa en välfungerande och uppdaterad IT-miljö. Detta är en möjlighet för dig att vara med och driva utvecklingen där din kunskap och engagemang är avgörande. Net Insight är ett snabbväxande, högteknologiskt internationellt bolag som genomgår förändringar och där IT-miljön förväntas understödja tillväxten.

Som operativ IT-chef kommer du att leda gruppen idag bestående av fyra tekniker, varav två är direktrapporterande, som säkerställer den dagliga driften, supporten och underhållet. IT-miljön är i grunden Windowsbaserad med ett flertal Linuxservrar inom forsknings- och utvecklingsenheterna samt ett VMware-kluster. Den huvudsakliga IT-driften sköts in-house.

I rollen ingår:
  • Planera, leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna i gruppen
  • Ansvara för drift, underhåll, support och utveckling av företagets IT-infrastruktur.
  • Ansvara för inköp och IT-budget
  • Vara delaktig i framtagandet av en ny IT strategi samt även leda implementation av denna
  • När verksamheten så kräver vara behjälplig och stötta upp kollegor med on-site arbete, såsom installation, support och underhållsarbete.
  • Driva IT-frågor globalt och verka för en gemensam IT-struktur globalt
  • Leda och ansvara för diverse projekt
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat i en roll som ledare alternativt projektledare under minst 3-5 år. Kanske har du din bakgrund i ett mellanstort bolag där du ansvarat för drift, lett projekt och nu är redo att ta ett större ansvar.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom aktuellt område alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom vidareutbildningar och arbete. Det är av stor vikt att du har ett brinnande intresse för det du gör och i din natur efterfrågar kunskap inom ny teknik. Vi ser också att du genom ovan har mycket goda kunskaper inom Windows men också gärna VMware samt Unix.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som trivs i en förändringsbenägen miljö. Du är drivande, strukturerad och handlingskraftig. Framförallt värdesätter vi ditt genuina intresse för det du gör, att du prioriterar service och delar med dig av din kompetens till andra i din närhet.
Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och att du känner dig bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift på engelska.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Net Insight med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Chefsbefattningar
IT-Chef

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.
Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

Mer information:
www.netinsight.net