Operativ inköpare till internationellt företag inom industri!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av inköp och nu söker dig till ett konsultuppdrag för nya utmaningar? Se hit vi har tjänsten för dig!

Om tjänsten
Företaget tillverkar industriverktyg och utrustning samt utvecklar, tillverkar och levererar service och uthyrning av industriverktyg, kompressorer samt gruv- och anläggningsutrustning. Koncernen är verksam inom fyra områden: Kompressorteknik, Gruv- och bergbrytningsteknik , konstruktion och industriteknik. I din roll som inköpare kommer du att arbeta tillsammans med andra inköpare i en internationell miljö.
Du kommer vara med och implementera en SAP inköpsmodul i de nordiska länderna för företaget. Vidare kommer du hantera operativt inköp, registrera inköpsordrar, göra godsmottagningar, ha leverantörskontakter samt ha kontakt med interna kollegor i de olika bolagen.

Om dig
Vi söker nu dig som har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är att du som söker har 1-2 års erfarenhet av arbete i SAP´s inköpsmodul. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. Är du finsktalande är det mycket meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
  • kunskap inom SAP inköpsmodul
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 3 månader men för rätt person finns det chans till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08- 598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.