Operations Manager till urb-it

Om jobbet

Urb-it expanderar och söker nu en Operations Manager till kontoret i Stockholm

Vill du jobba i en svensk start-up med stora expansionsplaner där du får utnyttja både din analysförmåga och leda människor? Urb-it söker nu en modig och nytänkande ledare som vill vara med och skapa framtidens shoppingupplevelse och ett nytt sätt att jobba.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Urb-it är inte ett bolag som alla andra. Du kommer in ett ungt, internationellt snabbväxande företag med stora visioner och som ständigt utvecklas. Urb-it erbjuder den ultimata kundupplevelsen genom att ge kunder vad de vill ha, när de vill ha det och vart de vill ha det. Det är inte e-handel, det är nu-handel, helt på kundens villkor!

Så här går det till. Kunden gör sitt köp online och varorna hämtas upp från den lokala butiken i city av en licensierad urber. Urbern tar sig direkt till kunden till fots, med cykel eller med hjälp av kollektivtrafik, men aldrig med bil eller motorcykel, vi vill nämligen inte påverka miljön mer än nödvändigt. Med våra appar möjliggör vi kommunikation mellan kunden, butiken och urbern. Som kund kan du även följa din urber i realtid och kontakta hen när du vill. Urb-its plattform tar tillvara på, och kopplar samman, ett befintligt ekosystem bestående av butikerna i city, konsumenterna i storstaden och urbers i behov av ett extrajobb.

Urb-it skapar värde för alla - vi ger konsumenten en personlig och galet bekväm tjänst, vi ger butikerna möjligheten att sälja på ett nytt sätt och tar deras varumärken hela vägen hem till kunderna och vi skapar ett flexibelt extrajobb för vårt community av urbers. På ett hållbart sätt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi letar efter en handlingskraftig ledare med ansvar för den operativa verksamheten med befogenhet att besluta om frågor som säkerställer och berör kvalitén på urbers och den slutliga kundupplevelsen. Vi söker en person med den analytiska förmågan att identifiera utvecklingsområden och som har ledarskapet att driva och implementera lösningar. En teamorienterad människa med empati och kommunikationsförmåga som kan vidareutveckla en stark Community av urbers och support samt kan samarbeta med de olika avdelningarna inom Urb-its organisation.

Som Operations Manager är du Operativ chef för Urb-it Stockholm och ytterst ansvarig för vår lokala "urber community" och säkerställer att vi alltid håller vårt kundlöfte. "Urber-modellen" är baserad på "peer-2-peer" och "crowd-sourcing" med den väsentliga skillnaden att plattformen inte är tillgänglig för vem som helst utan enbart för licenserade och utbildade urbers.

Dina ansvarsområden innebär bland annat att:
  • ansvara för den dagliga operativa driften i Stockholm
  • rekrytera och utbilda urbers, support och Community Managers
  • leda det lokala operationsteamet och ett Community på över 500 urbers
  • säkerställa att kundlöften och servicenivå följs och efterlevs till 100% gentemot butiker och konsumenter
  • analysera data för att identifiera möjligheter att förbättra kundupplevelsen liksom stärka och motivera Communityn av urbers samt säkerställa en tillräcklig urber-kapacitet
  • ta fram och koordinera lokala marknadsföringsaktiviteter tillsammans med det lokala marknadsteamet och lokala butiker i Stockholm
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på Stockholmskontoret beläget mitt i Centrum tillsammans med ett 30-tal kollegor. Du kommer att rapportera direkt till COO.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med:
  • minst 5 års relevant arbetserfarenhet
  • tidigare ledarerfarenhet inom en större organisation eller snabbväxande verksamhet
  • relevant akademisk bakgrund t ex industriell ekonomi
  • flytande svenska i både skrift och tal samt goda egenskaper i engelska då detta är koncernspråket
Som person ser vi att du har god social förmåga och tycker om att jobba med (unga) människor. Du är driven med har förmågan att jobba självständigt. Vidare ser vi att du är orädd, proaktiv, resultatdriven, innovativ och lösningsorienterad samt har ett intresse och god förståelse för teknologi.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.