Onsite-support på deltid till Hoist Finance

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Studerar du just nu och har funderat på att skaffa ett extrajobb vid sidan av? Har du dessutom ett intresse och kunskaper inom IT, då ska du passa på och skicka in din ansökan. Hoist Finance söker 2 studenter för att dela på rollen som onsite-support på deras kontor vid Stureplan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hoist Finance räkning 2 studenter med intresse för IT. Ni kommer dela på rollen som onsite-support för deras interna personal som består av 50-60 personer. Kontoret är placerat vid Stureplan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoist Finance önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hoist Finance.

Arbetsuppgifter

Som onsite-support kommer du arbeta i en serviceroll gentemot den interna personalen i frågor gällande IT. Själva IT-driften sköts centralt från Tyskland men du kommer vara kontaktpersonen på kontoret som sköter all kommunikation gentemot dem. Därför är det viktigt att du känner dig bekväm med engelska utöver svenska.

Du kommer att få beställa datorer till nyanställda, avsluta konton när någon lämnar, se till att inställningar är på plats för användarna. Utöver detta kommer du finnas på plats för att svara på frågor och hjälpa till med de problem som uppstår med deras klienter. Du kommer att få upplärning på plats.

Tjänsten passar dig som letar efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar och har ett stort intresse för IT. Det är en stor fördel om du studerar något inom IT. För att klara av uppgifterna bör du också ha en gedigen grundkompetens inom området.

* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du arbetat med support tidigare.

Som person gillar du att samarbeta med andra. Du har en förståelse för att din roll går ut på att hjälpa andra och är bra på att ge service. Utöver detta kan du ta egna initiativ och arbeta proaktivt.

Övrig information
  • Start: oktober
  • Omfattning: ungefär 35%. Ni är två som kommer dela på rollen och de önskar ha någon på plats några timmar varje dag.
  • Placering: Vid Stureplan i Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Hoist Finance är samarbetspartner till internationella banker och finansiella institutioner. De erbjuder ett brett spektrum av avancerade lösningar för förvärv och förvaltning av oreglerade konsumtionskrediter utan säkerhet. Hoist Finance är verksamma genom elva interna uppsamlingscenter över hela Europa som även kompletteras med externa skuldservicepartners. De har en tillväxttakt på 40% under de tre senaste åren och är nu representerade i nio europeiska länder. De har även planer på att expandera till nya länder. Hoist Finance är noterat på Nasdaq i Stockholm.