Online Sales Manager Comviq

Om jobbet

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Därför är vår nyckel till framgång, hur vi jobbar och vilka vi är.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Comviq är en utav de snabbast växande mobiloperatörerna på den svenska marknaden. Vi fokuserar på att leverera lägst pris, en enkel kundupplevelse och schyssta villkor. Comviq har ca 2 000 000 kunder. Vi är marknadsledare inom kategorin kontantkort och är sedan re-lanseringen av varumärket 2012 även den snabbast växande operatören på abonnemangsmarknaden. Comviq marknadsförs som en egen operatör på den svenska marknaden och är en del av Tele2 Sverige AB.

Nu söker vi en fantastisk Online Sales Manager Comviq till vårt framgångsrika Digital-team!

Det här är avdelningen Digital:

Avdelningen Digital är kommersiellt ansvarig för våra digitala gränssnitt, både för Tele2, Comviq samt Tele2 Business. Vårt uppdrag är att maximera försäljning, self service, kundnöjdhet och kundupplevelse i våra digitala gränssnitt genom att bla jobba med trafikanskaffning, analys, personalisering, innehåll, kravställning, UX och konverteringsoptimering.

Det här jobbet...

Nu söker vi en Online Sales Manager för Comviq! I rollen har du ansvar för försäljning i Comviqs digitala kanaler samt att driva den övergripande affären tillsammans med Comviqs ledningsgrupp. Du jobbar tight tillsammans med övriga i Digitalteamet, Produkt, Marknad och CRM för att ständigt utveckla och optimera försäljningen och den digitala kundupplevelsen. Du säkerställer att mål och riktning är att bli en av Sveriges vassaste digitala spelare. Vi söker dig som är redo att anta denna utmaning! Online Sales Manager sitter med i både Comviqs och Digitals ledningsgrupp rapporterar till Head of Digital.

Dina ansvarsområden:
 • Driva Comviqs kommersiella strategi ifrån ett digitalt perspektiv
 • Försäljning i Comviqs digitala gränssnitt mot både nya och befintliga kunder
 • Digital lead vid kanalspecifika samt breda kampanjer och erbjudanden
 • Tillsammans med Comviqs ledningsgrupp driva hela affären kring Comviq
 • Ta fram och genomföra vision, strategi, mål och roadmap för Comviqs onlineförsäljning
 • Maximera trafik, konverteringsgrad och försäljning genom löpande analys och optimering i samarbete med Digital samt övriga avdelningar
 • Utifrån uppsatt budget optimera kanalmix och kanaler tillsammans med Traffic Aquisition Manager
 • Tillsammans med Device Mgmt ansvara för optimering av produktsortiment
 • Skapa en omnikanalsupplevelse mellan offline- och onlinekanaler (etc. telemarketing, kundservice och utlämning genom 7-eleven/Pressbyrån)
Huvudsakliga leverabler:
 • Vision, strategi, mål och roadmap för all onlineförsäljning
 • Försäljning vs. budget
Det här är vad du har...

Vi ser att du har en universitetsexamen eller motsvarande samt en bred digital erfarenhet inom exempelvis sälj, produkt, affärsutveckling och optimering. Även om denna roll inte innefattar något direkt personalansvar så ser vi gärna att du har erfarenhet som informell ledare då du kommer arbeta och driva korsfunktionellt arbete både inom och utanför digitalorganisationen.

Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar - öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet samt att du är prestigelös och resultatorienterad. Du älskar högt tempo och möjligheten att förändra samt har en förmåga att leda och inspirera ett team. Vidare sätter du kund och affären i fokus och förstår vikten av att i alla sammanhang leva varumärket.

Det här är vad Tele2 kan ge dig...

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

... stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

... Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Tjänsten är placerad i Kista

Välkommen med din ansökan via formulär nedan. Intervjuer sker löpande varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 16 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget