Områdeschef till Homemaid!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Homemaid i Stockholm befinner sig i en expansiv fas och förstärker nu organisationen med en till engagerad och driven områdeschef!

Sedan 1997 har Homemaid hjälpt tusentals familjer med hushållsnära tjänster så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Idag är dem ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Dem erbjuder hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och storstädning. Dem har sjysta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.

På Stockholms kontoret är dem 10 personer varav 5 områdeschefer som du kommer att arbeta tätt tillsammans med och totalt i Stockholm är dem ca 150 serviceassistenter.
Som områdeschef kommer dina främsta arbetsuppgifter vara kundvård, du har hand om den dagliga driften, kunduppföljningar och reklamationer. Du kommer att planera marknadsaktiviteter som gynnar företaget. Du kommer också ha en del i personalansvaret över serviceassistenterna i ditt område, du kommer att hjälpa till med att rekrytera i tid och coacha och följa upp personalen.

Din profil
Vi söker dig som är en driven doer och vågar ta egna initiativ, ser gärna att du är rik på idéer och vågar prova nya saker. Du har ett ekonomiskt sinne och kan se helheten och dra parareller för ett bra lönsamhetstänk. Du är serviceinriktad, trygg och trovärdig med förmåga att vårda kundrelationer och hantera svåra samtal. Det är viktigt att du har en hög social och kommunikativ förmåga.

Du har gymnasieutbildning och har tidigare arbetat med kundkontakt och service, det är positivt om du haft personalansvar och arbetat med budget tidigare. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Goda datorkunskaper och van användare i Officepaketet, har du arbetat i Inteli time tidigare är det mycket meriterande.

Tjänsten är en rekrytering, tillsvidare på heltid, vilket betyder att du blir anställd direkt av Homemaid. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in ditt CV med en personlig beskrivning redan idag!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-12075303

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.