Områdeschef med personalfokus till Hemfrid

Om jobbet

Är du en person som brinner för att ge exceptionell service, vill ta stort ansvar och har förmågan att motivera andra? Är du redo att ta nästa steg inom personalledning? Hemfrid växer och söker nu en engagerad och positiv Områdeschef! Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

1996 startades Hemfrid och idag har företaget cirka 2100 medarbetare runt om i Sverige. Företaget fortsätter att växa och Academic Work söker för Hemfrids räkning en Områdeschef med fokus på personal till kontoret på Södermalm i Stockholm. Som Områdeschef kommer du aktivt medverka till att utveckla och stärka Hemfrids närvaro i Stockholm. Har du förmågan att motivera andra och gillar att arbeta med olika typer av personalfrågor? Då är det kanske dig vi söker!

Hemfrid är ett snabbt växande bolag och bidragande till deras framgång är deras värdegrund; att de är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta. Därför ser vi även att du som söker har en känsla för kvalitet och förmåga att skapa ett starkt team.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen inledningsvis sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hemfrid.

Arbetsuppgifter

Som Områdeschef har du helhetsansvar för driften av verksamheten i ett geografiskt område och har personalansvar för de medarbetare som utför Hemfrids tjänster ute hos kunderna. Du arbetar med schemaläggning och andra administrativa uppgifter samt coachar och vägleder dina medarbetare i deras arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara, leda och motivera dina medarbetare
 • Arbeta med schemaläggning och arbeta för att driva ditt område framåt
 • Administrera avtal, fakturaunderlag och liknande
Vi söker dig som
 • Har minst 1-2års arbetslivserfarenhet innefattande service och kundkontakt
 • Har körkort
 • Behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift, detta då du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter på dessa språk
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av arbetsledning, personalansvar, schemaläggning och andra likande arbetsuppgifter. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av städning.

För att trivas i organisationen är du en person som sporras av att leverera förstklassig service och arbeta med människor i ett högt tempo. På Hemfrid värdesätts alla relationer högt och arbetsplatsen karaktäriseras av en positiv, flexibel och lösningsorienterad inställning bland medarbetarna. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en spännande utmaning. Vidare anser vi att du som söker är noggrann, ödmjuk och tålmodig för att kunna hantera det personalansvar samt de administrativa uppgifter som rollen innebär.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw02@academicwork.se](mailto: stw02@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annonsid i rubriken på ditt mail.
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas, 6 månader
 • UPPSKATTAD ARBETSTID: 07:00-16:00
 • PLATS: Södermalm i Stockholm
 • KONTAKT: Rekryteringskonsult Emelie Gustafsson; Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg, 08-120 522 85
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kompetens samt stort hjärta. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare.
Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.