Områdeschef Engångsuppdrag

Om jobbet

Hemfrid fortsätter att växa och vi söker denna gång en områdeschef till Engångsuppdrag.

Om tjänsten

Till Engångsuppdrag hör våra tjänster barnpassning, flyttservice, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Som områdeschef för ett av våra geografiska områden kommer du ansvara för vissa av dessa tjänster och du kommer ha en nyckelroll för både våra kunder och vår personal.

Du kommer att arbeta med planering och organisering av den dagliga driften vilket innebär kundärenden, merförsäljning, personalfrågor och schemaläggning. I ditt team har du en teamledare, som till stor del är ute hos våra kunder och Hemfridare. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Stockholm men också arbeta ute på "fältet" för att stötta vår personal på bästa sätt. Du rapporterar till Regionchefen för Engångsuppdrag.

Vi erbjuder

Ett lärorikt jobb som utvecklar dig i arbetsledning och att jobba med långsiktiga nära relationer. Vi erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Vi har medarbetare från hela världen och har en arbetsplats med stor mångfald.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 1-3 års arbetslivserfarenhet. Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Akademisk utbildning inom personal är meriterande, likaså praktisk erfarenhet av att vara ledare, gärna inom hotell/event eller annan liknande bransch som är personalintensiv. Körkort och vana at arbeta i administrativa system är ett krav i tjänsten.

Personlighet

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och känner dig bekväm med förändringar. Du är duktig på att peppa dina medarbetare och du värdesätter de kvaliteter som företagets mångfald tillför verksamheten och bidrar med en god stämning på kontoret.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som en enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och utmaningar framför oss. Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant.

Mångfald är viktigt för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet, vill vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker våra tjänster. Då Hemfrid är ett kvinnodominerat företag ser vi gärna att fler män söker!

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget