Office Manager till växande spelutvecklingsföretag

Om jobbet

Är du intresserad av en bred och varierad roll där du får göra allt från att styra mindre projekt, asisstera HR-teamet, och ge en förstklassig service till dina kollegor? Vill du dessutom få in en fot i ett växande, framgångsrikt företag som är ett stort namn i den internationella spelutvecklingsbranschen, är detta rollen dig. Denna office-managerroll passar dig som gillar att koordinera, klarar av att ha många många bollar i luften och har en god social förmåga.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en vass Office Manager för att täcka upp för en föräldraledighet under 1,5 år. Som Office Manager kommer du att vara ansvarig för ett av företagets två kontor som ligger på Södermalm. Du kommer att vara ansvarig för att se till att de anställda känner att de arbetar i en trevlig och inspirerande arbetsmiljö och för att uppnå det kan du exempelvis arrangera Kick-offs, off siter och After Works.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Office Manager är det din uppgift att se till att kontorsmaterial, läsk och fika alltid finns tillgängligt på kontoren och göra beställningar om det behövs fyllas på. Du kommer att ha huvudansvaret över kontoret och se till att det är en välkomnande atmosfär i lokalerna. Vidare fungerar du som kontaktperson för externa firmor gällande exempelvis städning, el och flytt. Det är även ditt ansvar att se till att arbetsmiljön är bra och att alla anställda är trygga. Skulle något gå sönder är det upp till dig att leta upp en bra hantverkare som kan fixa det.
Vidare kommer du som Office Manager att vara med och planera och boka företagets resor. Exempelvis åker kontoret på konferenser några gånger om året och du kommer då att ansvara för bokning av resor för samtliga på företaget.

Som Office Manager kommer till exempel att:
  • Assistera HR-teamet i deras dagliga arbete
  • Koordinera och boka möten
  • Arrangera företagets event och aktiviteter, exempelvis jul- och sommarfest, fredagsöl på kontoret, filmkvällar, kick-offs, och after works.
  • Se till att företagets nyanställda har allt de behöver inför start
  • Se till att lokalen ser snygg ut, hålla ordning och reda
Detta är uppdraget för dig som vill få in en fot på ett växande och nytänkande bolag. Gillar du att arbeta i en kreativ miljö och agera den sociala spindeln i nätet är detta jobbet för dig!

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av en assisterande- och koordinerade roll, är vad vid att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt samt har ett öga för detaljer. Då många av företagets anställda är engelsktalande ser vi att du som söker är flytande i det engelska språket, både i tal och i skrift.

Som person är du social och öppen och har förmågan att göra kontoret till en trivsam och rolig plats. Samtidigt är du ansvarstagande och noggrann och har lätt för att koncentrera dig när det behövs. Du är kommunikativ och har lätt för att prata med alla typer av människor, något som blir extra viktigt i kontakter med externa leverantörer och kunder. Vidare är du snäll och empatisk samtidigt som du har skinn på näsan och vågar säga ifrån om det behövs. Då tjänsten ofta innebär att du hanterar flera arbetsuppgifter parallellt ser vi att du kan hantera stress och göra väl avvägda prioriteringar.

Övrig information
  • Start: Januari 2017
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södermalm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är ett ungt företag som befinner sig i ett expansivt skede. Innovation är ledordet för företaget och efterfrågan på kundens produkt stiger för varje dag som går. Företaget är en framgångssaga och i dagsläget arbetar ca 50 personer på huvudkontoret i Stockholm.