Objektledare till Engine Electrical Components

Om jobbet

På gruppen Engine Electrical Components ansvarar vi för nyutveckling och kvalitetssäkring av hårdvara i Scanias styrsystem till drivlinan i fordon samt industri- och marinmotorer. Det innebär att vi driver utvecklingen av:
  • Kablage, fästen och rännor för motor
  • Styrenheter för motor
  • Avancerade sensorer med integrerad logik och ny sensorteknologi
Tillsammans med erfarna kollegor kommer du att koordinera utvecklingen av artiklar till framtidens drivlina.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara den viktiga länken mellan projekten och konstruktionsgrupperna för elsystemet som säkrar att våra tunga kommande motorprojekt till framtidens drivlina blir framgångar.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ta fram objektdefinitioner och tidsplaner samt att du koordinerar hemtagning av prototyper till motorbyggnationer. Du säkerställer tvärfunktionella in- och utleveranser med bl.a. inköp, produktion, leverantörer och andra konstruktionsgrupper. Du tar fram och presenterar underlag till olika projektgenomlysningar och håller reda på objektets ekonomi för bl.a. investeringar och artikelpriser.

Din profil

Du har teknisk högskole- eller civilingenjörs utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet samt tidigare erfarenhet av objekt eller projektledning. Goda svenska- och engelskakunskaper i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Arbetet som objektledare kräver god samarbetsförmåga och nätverkande. Du är en lugn och stabil person som har god förmåga att kommunicera och lyssna. Du är strukturerad, sätter upp och håller deadlines.

Ett brett nätverk inom Scania är meriterande.

För mer information

Kontakta gärna Viktor Haak, 08-553 705 34 eller Niklas Karpe, 08-553 805 13.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.