Nyutexaminerad ekonom sökes till framgångsrikt investment bolag

SW · Ekonomi · 10 nov

Om jobbet

Här erbjuds Du en bred och spännande roll i ett välrenommerat bolag med stor chans till både professionell och personlig utveckling. Tjänsten är till en början ett 6 månaders konsultuppdrag med god möjlighet till fastanställning hos kund. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team om 6 kollegor i ljusa och inbjudande lokaler i centrala Stockholm. Har du nyligen tagit en ekonom examen, är prestigelös, flexibel och hungrig på utmaningar så tveka inte att söka till oss!

Tjänstebeskrivning

Den aktuella rollen kommer innebära ett brett spann av arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra och löpande bokföring samt de administrativa uppgifter som är förenade med det arbetet.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter även att innefatta:
  • att göra avstämningar av koncernens samtliga bankkonton samt ta fram prognoser för likviditeten
  • sköta avstämningar av samtliga treasury relaterade affärer samt eventuella aktieaffärer
  • utöver detta, tillsammans med en kollega, kommer du även att ansvara för alla processer avseende leverantörsreskontran
Detta är en spännande och utvecklande roll där du får chansen att arbeta brett och erhålla en vid och meritererande kunskap inom ditt framtida affärsområde.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är nyutexaminerad med en kandidat inom ekonomi. Har du tidigare erfarenhet från sommararbete/extra arbete inom ekonomi eller administration ses det som väldigt meriterande. Speciellt om du har tidigare erfarenhet av Back Office inom treasury eller från löpande redovisning.

Du behöver vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Erfarenheter av Twin eller liknande Finance-system är även meriterande.

Som person är du prestigelös, flexibel och stresstålig. Du är en teamplayer ut i fingerspetsarna men har inga problem att arbeta självständigt. Vidare har du ett gott siffersinne och förmågan att förstå helheten men samtidigt se detaljer. Du är lugn i din personlighet och jobbar noggrant och strukturerat samt att du är kommunikativ i ditt sätt att vara. Du är nyfiken, snabblärd och hungrig på utmaningar och utveckling.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW med god möjlighet till en överrekrytering. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!