Nykunssäljare / Säljare

Om jobbet

ARBETSUPPGIFTER

Som Nykundsäljare hos oss ansvarar du för försäljning mot nya företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Du har möjlighet att sälja in delar eller helhetslösningar till kunderna och för kunderna innebär det kostnadsbesparingar, effektivitetslösningar etc. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom ett tilldelat distrikt i Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga.

Du kommer ingå i ett av våra 3 säljteam på totalt 20 säljare.

Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik nytänkande organisation. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Account Manager, Key Account Manager, Teamledare eller affärsområdesansvarig.

PROFIL KRAV

- Kvinna/man omkring 20-25 år.

- Bakgrund från försäljning meriterande, men inget krav.

- Gärna idrottat på hög nivå, ser vi som meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden.

Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat från dina tidigare arbeten.

Vilja och envishet är en personlig egenskap som vi värderar mycket!

VAD ERBJUDER HAPPY BOSS DIG

En karriärplan på 3 år

Utbildning

Dator och mobil

Gymkort

Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park

Mycket säljtävlingar i form av resor etc.ANSÖKAN

För att få mer info om hur rekryteringsprocessen ser ut RING då nedan för att höra mer om hur intervjuerna går till samt när de kommer genomföras.

ring VVD Patrick Theorell 076 0000 300

Cv kan du skicka till jennifer.darkwah@happyboss.se
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Patrick Theorell, 076-0000300

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sen starten för 5 år sedan. Vi har tex blivit DI Gasell och nominerade till Entrepeneur of the year.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera företags kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsförsäljning som vi vet är det allra viktigaste inom försäljning.

Happy Boss erbjuda ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företagen att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som tex kaffemaskiner, vattenmaskiner, lokalvård bemanning, Profil och presentreklam, etc

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör vi mkt roliga saker ihop. Vi har skapat ngt vi kallar, Living Happy Boss, som går ut på att vi har kul på dagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att varje medarbetare trivs och utvecklas. Vi gör mkt resor tillsammans, seglingar, går på fotboll, öl och champagneprovningar, golftävlingar etc.

Förra året omsatte Happy Boss ca 50 miljoner och i år ska vi omsätta 65 miljoner. När vi lyckas med det åker hela företaget till New York för att fira.

Vi har dessutom lagt en ny 3års plan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning och för att nå det behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.
Vi anser att personalen är det viktigaste vi har och ser därför hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss så kommer du att få en tydlig karriärs plan som sträcker sig i 3 år. Där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut.


Hitta hit

Visa var