Nyfiken på hotellbranschen och vill ha en fot in i ett expansivt företag? Kika här!

Om jobbet

Har du ett intresse för hotellbranschen och fascineras av historia och slottsmiljö? Är du dessutom en stjärna på kundbemötande och på att leverera snabb service? Nu söker Stockholm Meeting Selection en person för arbete med bokningsprocessen. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då start sker omgående!

Information om uppdraget

Stockholm Meeting Selection driver åtta hotell och eventlokaler med olika karaktärer i Stockholm med omnejd. Academic Work söker för Stockholm Meeting Selections räkning en person som kommer arbeta med bokningsprocessen och ta emot konferens- och bokningsförfrågningar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och XXX önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är till en start fram till december och är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Meeting Selection. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete med bokningsprocessen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att ge service i världsklass. Ditt fokus kommer att ligga på att aktivt ta emot bokningar och förfrågningar för konferenser. Vidare kommer du även skriva offerter och säkerställa att alla förfrågningar besvaras omgående. Din roll kommer innebära att följa upp offerter via telefon och mail utifrån utsatt tidsplan. Du kommer tillhöra Stockholm Meeting Selections innesäljavdelning och arbeta i en grupp om fem kollegor. Huvudkontoret där du kommer arbeta är beläget i Värtahamnen.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för event- och hotellbranschen och gärna finner historia och slott lite extra spännande. Du erbjuds en möjlighet att få en fot in i ett expansivt företag med möjligheter till utveckling både i rollen och inom organisationen.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i serviceverksamheter, gärna inom hotell eller konferens
  • Har minst en 3-årig gymnasieutbildning eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
  • God datorvana och kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i bokningssystem för hotell.

Som person är du driven och målinriktad och förmågan att se affärer då du kommer följa upp skickade offerter och se till att komma till avslut. Vidare är du lyhörd och duktig på att snappa upp och konkretisera kundernas behov. Vi förutsätter att du har strukturerat och noggrant arbetssätt för att genom ordning och reda kunna leverera högklassig service till kunder. Vi ser även att du är en person med en positiv inställning som bidrar till teamets öppna och ärliga klimat i en miljö där man arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, till och med årsskiftet med möjlighet till förlängning
  • Placering: Södra hamnvägen, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Stockholm Meeting Selection driver åtta hotell och eventlokaler med olika karaktärer i Stockholm med omnejd. De tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga!