Nyexaminerade testare till internationellt IT-konsultbolag

Academic Work · Data & IT · 30 dec

Om jobbet

Är du nyexaminerad, brinner för test och vill nu visa vad du går för och samtidigt få in en fot hos ett stort internationellt IT-konsultbolag? Detta är en ypperlig möjlighet för dig som vill starta din karriär och få chansen att utvecklas och växa i din roll. Sök nu då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning flera junior testare inom testautomatisering. Vår kund är ett IT-konsultbolag vars olika team expanderar vilket gör att de behöver förstärkning i form av hungriga juniora konsulter för olika kundprojekt. Stort fokus kommer att läggas på kompetensutveckling och stöd för dig som nyexad, vilket är en enorm möjlighet inför framtiden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior testare inom testautomatisering kommer att ingå i en testsenhet med mycket kompetenta medarbetare. Du kommer arbeta med kundprojekt och kommer därför skaffa dig erfarenhet från flera olika verksamheter och typer av uppdrag. Vår kund har högt i tak och arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten. De erbjuder utmanande roller med stort eget ansvar och uppdrag utifrån din erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel vara:
 • Test och kvalitetssäkring i såväl interna som externa projekt
 • Testarbete i agila team
 • Automatiserade tester där du designar, utvecklar och underhåller automatiserade tester
 • Definiera och fastställa processer och strukturer i komplexa testsituationer och projekt
 • Validering av krav
Tjänsten passar dig som brinner för test men kanske ännu inte hunnit skaffa så mycket erfarenhet och vill nu få chansen att visa vad du går för.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbilning inom IT
 • Har goda kunskaper inom Java eller C#
 • Har stort intresse för området test och utveckling
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll, har bra programeringskunskaper, har arbetat i agila projekt eller har ISTQB certifiering.

Som person är du hungrig, positiv, framåt och arbetar proaktivt med hög kvalitet. För att trivas i denna roll ska du gilla att ta ansvar och arbeta brett. Vidare är du en problemlösare som gillar komplexa problem. Slutligen har du en analytisk förmåga och arbetar resultatinriktat samt gillar att arbeta både självständigt och i grupp.

Övrig information
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.