Junior systemutvecklare till spännande integrationsföretag!

Framtiden · Data & IT · 30 apr

Om jobbet

Har du en utbildning inom datavetenskap och ett brinnande tekniskt intresse? Sök då denna tjänst och få unika möjligheter till utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av ett skickligt team som arbetar tillsammans arbetar med utveckling av integrationsmjukvara. Då företaget har en nära relation till sina kunder är det naturligt med ett helhetsansvar, där du således finns med under hela processen - från idé och utveckling fram till kundsupport. Denna arbetsplats karaktäriserats av en supportupplevelse, vilket bidrar till ett klimat som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som nyexaminerad.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande tekniskt och arbetar strukturerat och ansvarsfull. För att passa in i denna roll behövs en god förmåga att arbeta i team samt gentemot befintliga kunder. Vi ser även att du som söker är nyfiken och har stor vilja att ta in och lära dig nya saker. Ditt engagemang kombinerat med arbetsuppgifternas frihet under ansvar ger stora möjligheter för dig att vidare kunna utvecklas!

Krav:
  • Högskoleutbildning inom systemutveckling eller motsvarande
  • C#, C++ och SQL
  • God förståelse av svenska samt engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • SQL
  • WPF
  • Kompilatorteknik
  • WebAPI
Villkor

Arbetstider: 8-17.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Stockholm City.
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, sök därför redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 0761998141

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Företaget är ledande inom dataintegration och har verkat sedan 1996. Integrationsplattform och utvecklingsverktyg för transformering och datamappning finns installerad hos över 500 kunder. Integrationsplattform för affärspartners (B2B/EDI), applikationer (A2A/EAI), Cloud/Saas samt data/databas i en lösning.

Företagets produkter används främst i komplexa och prestandakritiska miljöer för att integrera och ansluta system inom ett företags (EAI) och / eller mellan företag (EDI) men också för att integrera systemen med webben. Deras affärsidé är att göra det möjligt och hanterbart för alla företag att integrera elektroniska uppgifter.

Denna arbetsplats har ett modernt synsätt med tilldelat frihet under ansvar samt en möjlighet att bidra med och få utveckla egna idéer gällande arbetet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.