Javautvecklare sökes till stort internationellt bolag

Academic Work · Data & IT · 10 mars

Om jobbet

Vi söker just nu efter drivna Javautvecklare till vår stora och internationella kund. Om du har ett genuint intresse för programmering och lägger stor vikt vid kvalité är det just dig vi söker! Det är en stor merit om du har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling i Java och även har goda kunskaper i C/C++.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning 2 stycken Javautvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du främst arbeta med att utveckla en robust programvara med hög kvalitet. Vidare kommer du att arbeta med att öka prestandan gentemot de krav som ställs samt förbättra smidigheten till marknaden. Arbetet kommer också innebära ett nära arbete med kunder, business analysts och testare. Denna position är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla din tekniska och sociala kompetens och samtidigt få en omfattande kunskap inom börs och börshandel.

Du kommer tillexempel att:
 • Se över systemkraven och arbeta med designlösningar för att möta de kraven som ställs
 • Främst programmera i Java, och i viss utsträckning i C och C++, i en Linuxmiljö
 • Utmana ditt arbetsteam med att öka effektivitet när det är möjligt
Utvecklingsmöjligheter:

Genom denna tjänst erbjuds du interna utbildningar som hjälper dig att utvecklas inom systemutveckling. Då tjänsten innebär nära samarbete med flera avdelningar så ges du här en möjlighet att få en inblick i hur ett stort internationellt företag inom börshandel fungerar. Slutligen får du arbeta med högt motiverade och kompetenta kollegor i en internationell och dynamisk miljö.

Vi söker dig som

Har universitetsutbildning inom datavetenskap eller motsvarande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling samt test men kan även vara relativt nyexaminerad. Vidare är det meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av utveckling inom handelssystem. Vi ser också gärna att du har god förståelse inom den finansiella marknaden men det är heller inget krav.

Efterfrågade specifika kompetenser är inom dessa områden nedan:
 • Mycket goda kunskaper i JAVA
 • Grundläggande kunskaper i C/C++
 • Grundläggande databaskunskap
 • Flytande engelska i tal och skrift
Som person är du vetgirig och framåt som arbetar proaktivt med kvalitén i fokus. För att trivas i denna roll ska du gilla att ta ansvar och arbeta brett. Då du kommer ha mycket kundkontakt är det också viktigt att du har god kommunikationsförmåga och fokus på kundrelationer. Vidare är du en problemlösare som gillar komplexa problem. Slutligen har du en analytisk förmåga och arbetar resultatinriktat samt gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Detta är en utmanande roll men för rätt person finns otroliga utvecklingsmöjligheter med goda framtidsutsikter!
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 08:00 - 17:00
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget

Vår kund är ett internationellt börsföretag. Verksamheten bygger på att leverera handel, börsteknologi och tjänster till de över 3600 anslutna bolagen världen över. För att ständigt ligga i framkant satsar vår kund på att tillhandahålla och utveckla teknologi som inte bara ska klara av dagens marknad med komplexa system och flera miljoner transaktioner per dag utan även framtidens med nya innovationer och smartare teknik.