Nyexaminerad redovisningsekonom

Framtiden · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Är du nyexaminerad och vill jobba som redovisningsekonom på ett växande företag? Sök då jobbet redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att jobba med löpande bokföring, fakturahantering, överlåtelser samt sitta i växeln. Tanken är att du i ett senare skede i din roll kommer att bli kundansvarig och ha hand om kunder där du tar hand om dess budget, deklaration, bokslut samt kvartalsrapport. Du kommer även att få åka ut till föreningarna för att delta i möten, presentera budget och vara behjälplig inom ekonomiska frågor.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant ekonomisk utbildning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Arbetslivserfarenhet överlag
  • Erfarenhet av Visma eller Vitec
Vi söker dig med intelligens och organisatorisk förmåga som vill klättra snabbt på karriärstegen. Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning, utveckling och möjlighet att överträffa förväntningar.

Villkor

Omfattning: Heltid, 8-17 (kvällsarbete kan förekomma)
Ort: Stockholm
Start: Omgående
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vår kund är ett konsultbolag som erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar alla de tjänster som krävs för att hantera och skapa en positiv värdeutveckling för deras fastighet. Exempel på dessa tjänster är ekonomisk och teknisk förvaltning samt byggprojektledning.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.