Nyexaminerad Projektingenjör inom väg och anläggning till Habau

Om jobbet

Är du nyexad inom bygg och vill komma in på ett byggföretag på frammarsch? Här får du chansen att direkt arbeta brett i ett stort projekt med vägar, broar, rondeller och parkeringar på ett företag där du snabbt kan komma in och göra skillnad. Vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Habaus räkning en Projektingenjör. Tjänsten är en ersättare för en person som byter projekt inom företaget. Du kommer in på ett företag med en växande verksamhet i Sverige och där du får stora möjligheter att påverka och utvecklas. Arbetet är beläget i Rotebro i närhet till projektet. Du kommer vara del av ett team som i dagsläget är 5 personer och utöver det är det 6-12 personer som arbetar i produktionen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Habaus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Habau. Habaus intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du arbeta brett med att assistera projektledaren och koordinera projektet.
Du kommer till exempel att:
 • Sammanställa och uppfölja underrättelser
 • Upprätta och uppfölja tidplaner och kontrollplaner
 • Ha löpande kommunikation via mail och telefon med beställare
 • Koordinera och sammanställa miljö- och arbetsmiljöärenden
 • Se till att projektet följer gällande regelverk i branschen som t.ex. AMA
 • Assistera produktionsledaren kring översikt av personal och material och att skriva månadsrapporter
Tjänsten passar dig som är nyexaminerad inom bygg och vill komma direkt ut på ett företag och ett projekt som erbjuder mycket ansvar och stora chanser att vidareutvecklas samt skaffa sig bred kunskap.

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör inom bygg eller har gått en liknande utbildning på yrkeshögskolan
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då daglig kommunikation med kollegor och beställare på båda språken kommer förekomma
Det är meriterande om du
 • Har en inriktning inom väg och anläggning från utbildningen
 • Har gått betongkurs klass 1
 • Har kunskaper i tyska, då många på företaget är tysktalande
 • Har körkort och tillgång till bil, då det underlättar att ta sig ut till arbetsplatsen
Som person är du driven och initiativtagande i att snabbt kunna identifiera nya arbetsuppgifter innan du får dem tilldelade. Du är bra att kunna bygga en struktur i både ditt eget arbete och i hela gruppens processer. Vidare trivs du som bäst med frihet under ansvar och har inte några problem att ta kontakt med kollegor, beställare och entreprenörer.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: 6 månader med stor chans till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Rotebro
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Civilingenjör
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Today we build for tomorrow! är Habaus vision. Företaget har drygt 4200 anställda värden över och håller just på att etablera sin verksamhet i Sverige. Habau har två projekt på Sverigemarknaden och en stark teamkänsla präglar kulturen hos medarbetarna i projekten.