Nyexaminerad ekonom till svensk företagsbank!

Academic Work · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Är du utbildad ekonom med inriktning mot finansiering och vill börja din karriär på en av Sveriges största företagsbanker? Vi söker just nu en back office medarbetare som kommer att arbeta med Anti Money Londering. Sök tjänsten redan idag då starten är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en back office medarbetare inom Anti Money Londering, AML, till en av Sveriges största företagsbanker. Du kommer att tillhöra avdelningen Client Account Management som består av totalt 60 medarbetare i Sverige som är fördelade inom olika grupper.
Bakgrunden till behovet är att det gjorts omorganiseringar inom banken och för de kunder som handlar inom UK kräver banken en större undersökningsplikt kring kundernas finansiering och AML status.

I samband med din start kommer du att få en introduktion till arbetet för att du därefter på ett självständigt sätt ska kunna ta dig an uppgifterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som back office medarbetare hos vår kund kommer du utifrån tydliga instruktioner gå igenom samtliga bolag som handlar inom UK och säkerställa att de uppfyller alla regulatoriska kriterier. Arbetet kräver mycket kontakt med kundansvariga för de olika kunderna samt berörda produktansvariga i London.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi med inriktning mot finansiering. För att på ett snabbt sätt komma in i rollen tror vi att du har erfarenhet från någon administrativ tjänst som krävt struktur och noggrannhet. Då mycket av kommunikationen sker på engelska är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i språket.

Då arbetet är av självständig art riktar vi oss till dig som trivs med att ha mycket ansvar och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har en positiv inställning, har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. För att passa i rollen är du självklart noggrann, resultatinriktad och trivs i en arbetsmiljö med högt i tak.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 9 mån med chans till förlängning
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.