Nyexad lastbilschaufför med start omgående.

Om jobbet

Vill du arbeta som lastbilsschaufför under tre månader med goda möjligheter till förlängning? Då är detta rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som lastbilschaufför innebär att du kommer jobba mycket med lastbilen. Du kommer bland annat transportera maskiner, containers och övrigt material från olika kunder runt om i Stockholmsområdet. Du kommer vara företagets ansikte utåt och ansvara för att materialet levereras på ett säkert och effektivt sätt och att kunderna får ett trevligt bemötande. För rätt person finns även möjlighet till förlängning av uppdraget för att senare gå över i en anställning hos företaget.

Din profil

Krav:
  • Yrkeskompetensbevis
  • Innehar C-körkort
  • Förarkort utfärdat av transportstyrelsen
Meriterande krav:
  • Släpkort
  • Kort för fordonsmonterad kran
  • Erfarenhet av arbete inom transport
Personliga egenskaper:
Som person behöver du vara noggrann, punktlig och nyfiken på vad yrket har att erbjuda. Du tar ansvar för dina handlingar och har lätt för att på ett trevligt sätt kommunicera med kunder och leverantörer.

Villkor

Omfattning: Heltid under perioden.
Arbetstider: 06.00 - 15:00.
Arbetsort: Stockholm, Huddinge

Urval sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kunds bolag bygger på återvinning och åkerinäring, det har varit aktiva på marknaden sedan 1936. Företaget expanderas och satsar på ett grönare Sverige. Målet är att växa och bli ännu större inom återvinning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.