Nyexad BI konsult till spännande uppdrag!

Framtiden · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Är du en nyutbildad Systemvetare eller Civilingenjör som vill jobba som BI konsult?
Har du kunskap och intresse i programmering?

Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som BI konsult hos våran kund kommer att du att arbeta i ett konsultföretag inom Business Inteligence, Data Warehouses och Data Integration. Bolaget har flera konsulter med gedigen erfarenhet med en teamledare som stöttar och fördelar arbetet. Du kommer till en början att jobba med en anpassad visualisering och webbutveckling för att i förlängningen jobba mer inom BI.

I rollen kommer du att arbeta främst inhouse men kundmöten och kundkontakt förekommer.

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs det att du
  • Är utbildad Systemvetare eller Civilingenjör med programmeringskunskaper.
  • Talar och skriver flytande Svenska.
  • Är ostraffad.
  • Behärskar HTML, SQL, PHP, CSS och JavaScript
Det är meriterande om du
  • Har 1-2 års erfarenhet av webbutveckling.
  • Kan visa på utförda projekt genom studier, extra jobb eller fritidsintresse.
Som person ser vi att du skall vara ansvarstagande, social och kommunikativ. Då detta är en konsultroll ställs det krav på att du trivs med kundkontakt och möten med människor.

Villkor

Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Observera att urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Sandra Carlsson, 0761-670328

Publicerad

62 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är specialister på bland annat BI då företaget har erfarenhet av business intelligence i över tio år och har därigenom redan stött på de flesta olika utmaningar man ställs inför i samband med denna typ av projekt.

Företaget har Sveriges mest erfarna MicroStrategy konsulter och har arbetat med produkten sedan 2001. Denna unika erfarenhet är naturligtvis högt värderad hos bolagets kunder och ger en trygghet i införandet av olika lösningar.
Vår kund sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.