Nyexad .NET utvecklare till informationsbolaget Nordic Netproducts

Academic Work · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Är du nyexaminerad inom data/IT och vill komma in på ett spännande bolag där du skolas in i verksamheten, skaffar dig ovärderlig erfarenhet inom frontend och backend samt får arbeta med Oracle databaser? Nordic Netproducts söker en junior .NET utvecklare där intresse för programmering och personliga egenskaper väger tyngst. Är du en vass junior programmerare som vill komma in i arbetslivet för att bygga din erfarenhet inom IT så är det rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordic Netproducts räkning en nyexaminerad systemutvecklare som vill vara en del av deras IT-team samt växa med företaget. Företaget går in i en spännande fas med mycket nyutveckling i fokus. Du kommer vara delaktig i projekt från idé till slutprodukt och själv bidra med idéer samt utveckling av funktionerna.

Nordic Netproducts är en av de ledande webbtjänsterna inom nordisk företagsinformation. Deras tjänst riktar sig främst till företagens beslutsfattare såsom inköpare, vd, marknadschefer, affärs- och produktutvecklare samt tekniker och konstruktörer. Nordic Netproducts tjänst Nordicnet innehåller 202 205 nordiska företag och informationen uppdateras dagligen så att deras besökare alltid har tillgång till de senaste uppgifterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Netproductsönskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordic Netproducts.

Arbetsuppgifter

Som junior .NET kommer du att arbeta med system som samlar in olika typer av affärsinformation genom olika sökmotorer. Du kommer vara med hela vägen från idé till färdig produkt. Du kommer arbeta enligt agila metoder, största delen av arbetet sker i Oracle databaser och bygger systemen runt det i C#.NET. Just nu står företaget inför en spännande fas med mycket nyutveckling då fler nya komponenter och system ska skapas.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • nyutveckling av funktioner
 • förvaltning av befintliga system
 • test av din egen kod
 • agil projektmetodik
Vi tror att du som söker är en nyexaminerad eller junior systemutvecklare som nu bara längtar efter att få komma ut i arbetslivet och använda dina kunskaper Nordic Netproducts har erfarenhet av upplärning av nyexaminerade utvecklare och vill nu hjälpa dig att utvecklas och växa med företaget. Du kommer att bli en del av en platt organisation med öppen miljö och högt i tak samt ha ett nära samarbete med kollegor från olika avdelningar.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom data/IT
 • Har goda kunskaper i C#.NET
 • Har kunskaper i MySQL eller SQL servrar
 • Har grundläggande kunskaper i HTML, CSS och Javascript
 • Har goda kunskaper i det svenska språket
Som person är du initiativrik, strukturerad och tycker om att ha många bollar i luften. Du är lyhörd men tycker även om att dela med dig av dina idéer och har ett gott sinne för affärer.

Övrig information
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Nordic Netproducts AB har levererat högkvalitativ företagsinformation sedan 1967. I dag är Nordic Netproducts etablerad som en pålitlig leverantör åt företag som behöver den bästa och mest aktuella nordiska företagsinformationen. Företagsinformationen de tillhandahåller är både djup och utförlig vilket gör dem unika. Företagsinformationen uppdateras löpande och Nordic Netproducts är snabba med att utveckla och förbättra deras tjänster efter kundernas behov. Dem är experter på Norden, men har kunder och intressenter i hela världen. Företaget har 20 anställda och sitter i Alviks Torg, stenkast till tunnelbanan samt Tvär- och Nockebybanan.