Nya kollegor sökes till Klarnas kundtjänst!

Om jobbet

Vi söker nya medarbetare till Klarnas kundtjänst. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara inkommande samtal, hjälpa och vägleda kunder med deras olika frågor och problem kring sina fakturor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara varierande och inkludera både dagtid och kvällstid, vardagar och enstaka helger enligt rullande schema.

Kundtjänsten har öppet fram till kl 20 mån-tors, till kl 18 på fredagar, till kl 17 helger och har stängt på röda dagar.

Hos oss arbetar du enligt kollektivavtal och med sedvanliga förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag. Då du i tjänsten kommer att hantera kunders bankkontouppgifter och andra känsliga uppgifter, så kommer vi behöva göra utdrag ur ditt belastningsregister samt en kreditupplysning.

Kravet på dig är att du har en avslutat gymnasieexamen där du är godkänd i kärnämnena svenska, engelska & matematik.

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga personer en skjuts ut på arbetsmarknaden.Är du nyfiken på att veta mer och har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på hej@sprio.se

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, support, chat, telefon, mail
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 apr

Om företaget