Nu söker vi Inköpare / inköpsassistent till framtida uppdrag!

StudentConsulting · Ekonomi · 20 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du utbildad inom inköp och redo för ett spännande arbete som inköpsassistent/inköpskoordinator? Är du redo för en nästa utmaning? Då kan vi ha kommande uppdrag för dig!
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Via oss kan du arbeta som konsult men även bli direktrekryterad till någon av våra kunder. Att jobba som konsult hos oss kan vara genvägen in på ett företag, många av våra konsulter övergår till fast anställning hos våra kunder efter en period som uthyrd konsult.

För kommande uppdrag och rekryteringar söker vi nu Inköpare. I rollen som inköpare arbetar du vanligtvis med både operativt och strategiskt inköpsarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Hantering av inköpsorder
  • Leveransplanering samt bevakning
  • Prisuppföljningar
  • Uppdatering av informationsflöden
Tjänsterna är på heltid under kontorstider och du har din arbetsplats hos någon av våra kunder i Stockholmsområdet.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller inköp. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i en roll som inköpsassistent eller inköpare men inget krav. Ar du dessutom erfarenhet av arbete inom detaljvaruhandeln är det starkt meriterande. Du har god datavana och är flytande både i det svenska samt engelska språket. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!