Nu söker vi (världens viktigaste) cfo med fokus strategi och affärsutveckling

Om jobbet

Från att vara underdogs har vi tagit oss till toppen genom att alltid vara där affärsmöjligheterna är, hålla högre tempo än alla andra och aldrig tappa fokus på innovation, kvalitet och värde för kunden. När vi växer ökar förväntningarna på oss från många håll. Nu vill vi dessutom ännu mer än tidigare, vilket kräver att vi omvärderar tidigare sanningar och vågar utmana status quo. Idag har vi global potential och är entusiastiska över att få bygga en organisation för framtiden.

Om uppdraget

I ett växande People Productions söker vi nu en modern och driven CFO som med energi och nytänkande vill vara med och utveckla vår affär och bidra till företagets framtida utveckling. Vi erbjuder en bred roll med strategisk höjd i ett växande och framgångsrikt bolag.

People Productions driver en affär i förändring. Som CFO får du en central roll i arbetet med transformationen från ett traditionellt bemanningsföretag till modern jobbmatchning där smarta digitala lösningar, logistik och service är centrala.

Som CFO känner du in hur verksamheten går och mår. Du förstår verksamheten i detalj, ser helheter, drar slutsatser och föreslår åtgärder. Du har ansvar för löpande analyser och prognoser och har kontroll på driftskostnader, marginaler, kassaflöde och likviditet. I rollen ingår även att ta fram business case för investeringsbeslut samt frågeställningar kopplade till bolagsstyrning, organisation, management och affärsjuridik.

Du är ytterst ansvarig för bokslut och årsredovisning och har ett nära samarbete med, och fungerar som kravställare mot vår redovisningsfunktion.

Som CFO har du framförallt förmågan att snabbt skapa dig en bild av hur olika beslut slår i verksamheten och vilka effekter de får. Tillsammans med ledningsgruppen agerar du utifrån detta. Du rapporterar till VD och deltar som föredragande i styrelsen.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet som CFO eller Business controller. Vi tror att du har byggt upp dina kunskaper i moderna tillväxtbolag och har god förståelse och intresse för nya intäktsmodeller och logiken i en digitaliserad affär. Du är nyfiken på nya system och lösningar för en modern affär och har erfarenhet av att arbeta med BI-verktyg gärna Tableau eller QlikWiew.

Eftersom vi är en mindre organisation i förändring innebär det att var och en av oss behöver axla breda roller. För att trivas och utvecklas hos oss behöver du vara bekväm i att växla mellan operativa och strategiska frågeställningar. Rollen som CFO hos oss innebär också att du behöver vara analytisk, strukturerad, affärsorienterad och ha ett tydligt personligt driv. Vi är övertygade om att framgång och goda resultat skapas tillsammans. Vi tror förstås att du delar vårt synsätt!

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Linnégatan i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Malin Söhr, Researcher Ogunsen 073-421 79 84 eller till Jessica Runerlöv Moberg, Seniorkonsult Ogunsen 073-421 79 81.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 2016-11-30.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jessica Runerlöv Moberg, 073-4217981

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på managementnivå för privat och offentlig sektor inom specialistområdena Ledning, IT samt Ekonomi/Finans/Försäkring.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var