Nu söker Sodexo packarbetare på deltid!

Om jobbet

Är du student och söker ett meriterande deltidsarbete? Academic Work söker för kunds räkning lagermedarbetare till en studentpool. Det perfekta jobbet för dig som vill utöka studentkassan och samtidigt få in foten på ett av Sveriges ledande service management företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sodexos räkning minst två stycken lagermedarbetare till vår studentpool i Hallonbergen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med att plocka ihop de ordrar som Sodexo får in och som senare ska skickas ut till kunderna. Du kommer få möjlighet att ta mer ansvar i samband med att du utvecklas och växer in i rollen. Det kan exempelvis innebära att få ta mer ansvar inom områden som varumotaning och inscanning.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot ordrar
  • Montering utav hjälpmedel
  • Varuplock
Tjänsten passar dig som vill tjäna extra pengar vid sidan om studierna samt dig som vill arbeta i en roll där det innebär fysiskt arbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är studerande på universitetsnivå och har minst ett år kvar av studierna. Det spelar mindre roll vilket typ av inriktning du studerar, så länge du är villig att ha en tjänst där du är redo att hugga i och har en positiv inställning. det är även viktigt att du kan svenska flytande då det kommunicerars dagligen på detta spåk.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav lagerarbete.

Som person är du snabblärd, effektiv och ger alltid ditt yttersta i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en positiv person som sprider bra energi på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 2 heldagar i veckan
  • Placering: Hallonbergen, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Sodexo hjälpmedelservice är ett företag som är ett av Sveriges ledande service management företag med över 8 000 medarbetare. Företaget finns representerade över hela landet och erbjuder sina kunder effektiva servicetjänster inom både privat och offentlig sektor. De söker nu drivna och duktiga medarbetare till ett av deras större lager i Hallonbergen.