Norsktalande till Henkels Costumer Service avdelning

Om jobbet

Letar du efter nya utmaningar? Är du en serviceinriktad och noggrann person som förstår norska och vill få in en fot på ett expanderande och globalt bolag? Då är tjänsten på Henkels Customer Service avdelning något för dig! Ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Henkels räkning en snabblärd och engagerad person till en av deras Customer Service avdelningar. Här kommer du att tillhöra ett nordiskt team om cirka 12 personer som alla arbetar tillsammans på deras kontor i Alvik. Här kommer du främst att arbeta mot den svenska marknaden men kan även bli tillfrågad att stötta upp inom andra områden.
Rollen kräver noggrannhet då det ingår en del koordinering samt viktigt administrativt arbete.

Vi på Academic Work har ett väl etablerat samarbete tillsammans med Henkel och de konsulter som arbetat där har varit mycket nöjda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Henkels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Henkel. Anledningen till att de nu söker efter nya medarbetare att förstärka gruppen med är då Henkel idag arbetar i ett projekt som tar slut den sista mars. Din anställning kommer således att löpa till den sista mars, om inget annat inträffar.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på deras Customer Service-avdelning kommer du arbeta i en bred roll.
Du kommer till exempel att:
 • Svara på inkommande frågor, ta emot information, hantera klagomål etcetera via telefon och mail, enbart företagskunder
 • Navigera och koordinera kontakten mellan bland annat säljare, kunder och tekniker alternativt andra stödfunktioner inom bolaget
 • Ta emot orders via fax som därefter skall behandlas och registreras in i deras system.
Tjänsten passar dig som vill få in en fot på ett expanderande och globalt bolag. Detta passar även dig som är kommunikativ och som trivs i att arbeta i en dynamisk miljö. Du kommer att arbeta nära andra personer och därför trivs du bra med att arbeta i grupp.

Vi söker dig som
 • Obehindrat kan uttrycka dig i svenska, norska och engelska i både tal och skrift
 • Har upp till två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SAP som affärssystem då mycket av de administrativa hanteras i detta system. Det är även meriterande om du besitter finskakunskaper då detta område stundvis behöver avlastning.

För att trivas i rollen på Henkels Customer Service avdelning krävs det är att du är snabblärd och har lätt för att snappa upp nya saker. Eftersom du kommer hantera flera arbetsuppgifter parallellt bör du inte ha lätt för att stressa upp dig. Du är även noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta, detta då du är navet på avdelningen och ibland skall kunna hänvisa ärenden vidare till rätt instans. Att ha kunden i fokus ser du som en självklarhet och tvekar inte över att göra det lilla extra.

Övrig information
 • Start: Med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Måndag Fredag kl: 08.00-16.30
 • Placering: Alvik
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Henkel är ett företag som är verksamt i hela världen med ledande varumärken och teknologier inom tre affärsområden: Laundry & Home Care (tvätt- och hushållsrengöring), Beauty Care (hår- och kroppsvård), och Adhesive Technologies (lim, tätning och ytbehandling).