Norsktalande telefonist till Kalix Tele24

Om jobbet

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Denna tjänst är inom ramen av vår rekryteringsverksamhet.

Nu söker vi en Norsktalande telefonist till KalixTele24´s kontor i Stockholm!

Arbetsuppgifter
Som telefonist i Kalix Tele24´s kontor i Stockholm kommer du få en ansvarsfull roll att bemanna våra kunders växel och besvarar deras inkommande samtal på distans. Detta ställer höga krav på telefonistens förmåga att bemöta de inringande på ett effektivt och professionellt sätt.

Som telefonist på Kalix Tele24 krävs det att du trivs med att jobba i ett högt tempo samt att du har lätt för att ta till dig instruktioner samt att anpassa dig efter olika kunders behov. Ditt främsta arbetsverktyg är dator vilket kräver att du är en van dataanvändare.

En gedigen grundutbildning samt kontinuerlig vidareutbildning ingår där du bland annat går genomgår en modulbaserad telefonistutbildning. I utbildningen ingår teoripass, praktisk träning, medlyssning, kompetenstester samt coachning både individuellt och i grupp. Utbildningen är ca 4 veckor och genomförs delvis i Kalix.

Vi söker dig som
  • Har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, god samarbetsförmåga och social kompetens
  • Är empatisk, serviceinriktad och vill bidra till dina medarbetares trivsel
  • Är ansvarfull & positiv
  • Behärskar norska, svenska och engelska i tal och skrift.
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
  • Erfarenhet av serviceyrken är meriterande
Om Bolaget
KalixTele24 är ett telefonistföretag som erbjuder allt från enklare svarstjänster till telefonist medfullväxelbordsfunktion.

Tjänsterna levereras på alla nordiska språk samt engelska. Kunderna är små och stora företag, myndigheter och organisationer. Kalix Tele24 grundades 1992 och har 160 anställda i Sverige. Ägare är Kristian Rothoff med familj.

Företaget har blivit utnämnt till Sveriges friskaste företag och erhållit utmärkelsen Stora Arbetsmiljöpriset samt har erbjuder kollektivavtal till sina anställda.

Fast lön samt tillkommande förmåner ingår. Utbildningen startar så snart tillsättningen är klar.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 7/11 - 2016 så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten kontakta Alexander Magnusson 08-551 118 71
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Alexander Magnusson, 08-551 118 71

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget