Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du god problemlösningsförmåga och ett brinnande intresse för att arbeta med service? då har vi det perfekta arbetet för dig!

Du kommer i din roll som norsk kundservicemedarbetare främst att hantera inkommande samtal gällande kundtjänst, ordermottagning samt förfrågningar. Fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas i din roll hos vår kund. Du kommer att få en bra introduktionsperiod samt en kund och produktutbildning som ska ge dig en bra grund för fortsatt utveckling. Du kommer att bli en del av ett trevligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med fina karriärmöjligheter. Då tjänsten är stationerad ute hos kund kommer du att sitta i lokaler som är belägna i centrala Stockholm.

Arbetstiderna komma således vara i skift.

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav.

Viktiga personliga egenskaper:
  • Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd.
  • Du vill jobba och utvecklas inom service.
  • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo.
  • Du har god datorvana.
Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet.

Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Kontakt

Mejla Vincent Lagelius

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.