Norsktalande försäkringsadministratör till företag i City!

Om jobbet

Företaget
Vår kund är ett internationellt företag som finns i ca 120 länder. De är en ledande riskrådgivare och försäkringsförmedlare och har funnits sedan lång tid tillbaka. I Sverige har de varit verksamma i över 20 år och har kontor i flera städer. I centrala Stockholm finner du huvudkontoret där ca 140 medarbetare arbetar. Då företaget är i en expansiv fas söker de nu en skadereglerare till en av deras avdelningar i Stockholm. Denna tjänst är en Hyr-köpsrekrytering, där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund.

Tjänsten
I rollen som skadereglerare kommer du ingå i en avdelning som arbetar med olika former av gruppförsäkring och lojalitetsprogram till företag där anställda, medlemmar eller privatpersoner erbjuds olika typer av försäkringslösningar. Försäkringar du kommer arbeta med är b.la. företagsförsäkring, leasingförsäkring, och mobiltelefonförsäkring. Du ingår i ett team på några personer som tillsammans stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Som skadereglerare hanterar olika ärenden och ger daglig service till deras kunder. Denna tjänst är en Hyr-köpsrekrytering, där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt
  • Du talar norska och svenska flytande, då det är ett krav för tjänsten
  • Meriterande om du tidigare arbetat som skadereglerare eller liknande
Personlighet
För denna tjänst söker vi dig som är organiserad, strukturerad och noggrann. Du trivs i en social roll där telefonen är ditt närmsta verktyg. Vidare är du en duktig administratör som har ett öga för detaljer och förbättringsåtgärder.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lovisa Torbacke, 08-586 22720

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.