Norsktalande ekonomer sökes för framtida uppdrag till finansbolag

SW · Service & Kundtjänst · 23 okt

Om jobbet

SW söker för kunders räkning konsulter som är norsktalande Ekonomer med intresse för bank och finansbranschen. Uppdragens karaktär kan skifta - Back Office, fondadministration, projektadministration, handläggare samt diverse assistenter. Är du ekonom och flytande i norska och vill utveckla dina kunskaper på meriterande finansbolag så är det dig vi söker!

Tjänstebeskrivning
Vi arbetar brett inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Tjänsterna vi kan erbjuda är av varierande karaktär beroende på företag men just nu söker vi Norsktalande ekonomer till finansbolag. Arbetsuppgifterna kommer att vara av blandad karaktär men b.la.
  • Administratör/Handläggare
  • Backoffice medarbetare
  • Kundtjänst
För rätt person är det här chansen att få visa framfötterna och erhålla meriterande arbetslivserfarenhet. Som en del av vår konsultverksamhet ges du möjlighet att utvecklas och etablera dig inom branschen. Förutom vår konsultverksamhet arbetar vi även med direktrekrytering till kund.

Lämplig bakgrund
Vi träffar gärna dig som har en ekonomisk högskola/universitetsutbildning alternativt att du snart är färdig med din utbildning. Vidare ser vi även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, det är ett plus om detta är från ekonomi/service/försäljning/adminstration men det är inget krav. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och Excel och vara flytande i tal och skrift i norska och engelska.

För att lyckas i denna tjänst så är det viktigt att du är serviceinriktad och att du har förmågan att hantera flera ärenden på en gång. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande samt har en affärsmässig framtoning. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och sprider positiv energi omkring dig samt att du har lätt för att samarbeta.

Övrig information
Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos på 08-407 55 61.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!