Norsk- eller dansktalande säljadministratör till Nikon

Om jobbet

Har du en passion för foto och letar efter nästa steg i karriären? Brinner du för att ge service och är en fena på att hantera ett brett spektra av administrativa uppgifter? Som säljadministratör hos Nikon kommer du att ingå i ett härligt team med högt i tak och arbeta med både administration och kundservice mot den nordiska marknaden.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nikons räkning en norsk- eller dansktalande säljadministratör. Nikon har i Norden nyligen genomfört en omorganisering där administrativa funktioner har centraliserats till kontoret i Stockholm och därav söker de nu nya roller. På kontoret i Stockholm kommer de att vara ett 30-tal medarbetare. Kontoret genomsyras av passion och många av medarbetarna har ett genuint intresse för foto och bild. Arbetsplatsen karaktäriseras av högt i tak med en öppen kultur och en vänskaplig anda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nikons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nikon.

Arbetsuppgifter

Som säljadministratör kommer du att ingå i ett team på 4 personer som kommer arbeta med att stödja säljarna och kunderna. Du kommer att arbeta mot den nordiska marknaden, där du kommer ha daglig kontakt med kunderna och säljare via telefon eller mail. Frågor som du kan tänkas komma att besvara är kring leverans, fakturor och orders.

Du kommer även att arbeta med ett brett spektra av administrativa uppgifter, så som rapportering av statiskt samt administration av prislistor och onlineköp.

Inledningsvis kommer du att få en introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i dina nya arbetsuppgifter. Därefter kommer du att vidareutvecklas beroende på vad du är intresserad av. Då Nikon är ett multinationellt företag finns det på sikt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och i andra länder.

Vi söker dig som
  • Är flytande i det norska eller danska språket, i såväl tal som skrift
  • Har goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
  • Har tidigare erfarenhet av service
Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll. Då Nikon är en multinationell organisation är det även meriterande om du har en kulturell förståelse, exempelvis genom resor eller utbyte. Vidare är det även meriterade om du har arbetat i SAP.

Som person är du flexibel och kan anpassa dig till förändringar. Då du kommer att jobba i ett tajt team som täcker upp för varandra är det av vikt att du har god samarbetsförmåga. Vi tror vidare att du kan hantera både hög och låg arbetsbelastning, och således kan hantera många bollar i luften samtidigt som du kan identifiera arbetsuppgifter på egen hand. Då du kommer att ha mycket extern och intern kontakt är det även av vikt att du är serviceminded.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Arbetstid: 8-16:30
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Nikon grundades i Japan 1917 och är världsledande inom digital optik och precisionsoptik. Nikon finns i dag representerat över hela världen med sina prisbelönta produktserier inom kameror och objektiv. Nikon Corporation är noterat på Tokyobörsen och sysselsätter mer än 25 000 personer. Nikon Nordic är idag nordens ledande kameraleverantör och har sitt huvudkontor i Solna med cirka 40 anställda.