Noggranna studenter med intresse för skönhet sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Just nu söker vi efter Stockholms pyssligaste och mest noggranna studenter!
Är du student och intresserad av ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker studenter som vill jobba som packeterare hos vår kund Skincity i Täby. Skincity är experter inom hudvård och auktoriserade återförsäljare av de varumärken som säljs.

Du kommer att arbeta som packeterare av de hudvårdsprodukter kunder beställer via näthandeln. Att arbeta med som packeterare är en extremt viktig uppgift på Skincity, varje paket packas med kärlek och största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de öppnar ett paket från dom.

Vi ser gärna att du är tillgänglig minst två dagar i veckan. Aktuella arbetstider just nu är 16-22 och 22-06

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på minst 50%, har minst 2 år kvar av dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb. Viktigt att du är nogrann och pysslig eftersom packeteringen är en viktig del hos vår kund. Du ska även vara ansvarsfull och kunna jobba tillsammans i team. Meriterande om du har ett brinnande intresse av hudvård alternativt arbetat med samma arbetsuppgifter tidigare.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag, sök idag, vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Målet är att tjänsten ska vara tillsatt under december månad.

Du anställs av oss på StudentConsulting men jobbar hos vår kund Skincity i Täby.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!