New Generation recruitment assistant med IT-intresse till innovativa Telia

Om jobbet

Är du en IT-intresserad student som vill få in foten på ett stort och etablerat företag? Vill du vara med vid uppstarten av Telias nya rekryteringsgrupp samt ta chansen att lära av seniora kollegor? Du kommer att få arbeta med rekrytering av spännande och roliga profiler till Telias alla avdelningar. Skicka in din ansökan snarast då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Telias räkning en IT-kunnig rekryteringsassistent.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Telia ser långsiktigt på denna tjänst och deras intention är att du efter din studietid ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du att vara en del av Telias nystartade rekryteringsgrupp som sköter rekryteringsprocesserna till samtliga av Telias avdelningar. Rekryteringsgruppen består idag av cirka 10 personer och teamet präglas av ett öppet och hjärtlig klimat med fokus på att leverera kandidater av högsta kvalité. Du kommer att ha en flexibel roll där du får vara med och stötta upp chefer i de olika rekryteringsprocesserna där ditt primära ansvar kommer att ligga i de tidiga delarna av processen.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta administration i Telias rekryteringsverktyg
 • Skriva och publicera annonser
 • Screena ansökningar
 • Ringa telefonavstämning samt stundvis närvara vid intervjuer
 • Övriga uppgifter inom rekrytering som kan variera över tid
Tjänsten passar dig som vill få in foten på ett stort och etablerat företag och ta chansen att vara med i nystarten av en rekryteringsgrupp med goda möjligheter att lära känna Telia som arbetsgivare närmre. Kanske är du intresserad av Telias traineeprogram inom systemvetenskap och test? Eller är du intresserad av att sadla om mot en mer humanistisk inriktning? För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Då rekryteringsgruppen sitter med flera tekniska profiler söker vi dig som har ett intresse för det tekniska och en god förståelse för IT. Du vågar komma med idéer och tycker att det vore roligt att få vara med vid uppstarten av en ny rekryteringsgrupp samt vara med och påverka framtida mallar och processer. Du ska kunna arbeta ungefär 2 dagar i veckan, med möjlighet att arbeta mer eller mindre beroende på behov samt ditt schema.
 • Studerar relevant teknisk/IT-utbildning, med minst 2 terminer kvar av studierna
 • Har en god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och engelska
 • Har tidigare erfarenhet av service
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av administration och/eller rekrytering

Som person är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar och situationer. Du trivs i en social roll och är bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt driva ditt arbete framåt, men kan också be om hjälp när det behövs. Du är nyfiken och vill lära dig mer samt vågar komma med egna idéer och förbättringsförslag.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca.2-3 dagar i veckan
 • Placering: Solna, Mall of Scandinavia
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn03 academicwork.se] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer om Telia som arbetsgivare här