Ncm development söker en assisterande projektledare/uthyrare

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Vill du börja som assisterande projektledare och med tiden utvecklas till projektledare? Vill du arbeta med evakueringar? Vill du kombinera ett kontorsjobb med att arbeta ute bland hyresgäster? Har du några års erfarenhet av förvaltning eller uthyrning? Då ska du definitivt ansöka redan idag eftersom NCM Development söker någon som kan börja omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för NCM Development en assisterande projektledare som är i början av sin karriär, som arbetat några år med förvaltning eller uthyrning före eller efter studierna. Rollen ger dig fina möjligheter att utvecklas både inom fastighetsbranschen och på NCM Development. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med mycket erfarna kollegor och får i din yrkesroll god kunskap och känsla för fastighetsförvaltning och att arbeta i projektform.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCM Development önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCM Development. NCM Developments intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med evakuering av lokalhyresgäster i Järvaområdet. Du kommer till exempel att:
 • Planera för kommande evakuering och verkställa den
 • Informera och hålla löpande kontakt med hyresgäster
 • Administrera tidplaner, hålla reda på kontraktsdatum och ansvara för att inget faller mellan stolarna
 • Arbeta med fastighetsjuridik
Tjänsten passar dig som är intresserad av fastighetsförvaltning, evakuering och uthyrning, och med tiden vill arbeta självständigt som projektledare/uthyrare.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning, gärna inom lantmäteri, samhällsplanering eller liknande
 • Har några års erfarenhet från fastighetsförvaltning eller uthyrning av kommersiella lokaler
 • Har lätt att kommunicera med människor från olika kulturer och verksamhetsområden
 • Är strukturerad, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
 • Har god samarbetsförmåga
 • Har goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket
 • Körkort och vilja att arbeta som konsult krävs för att kunna bli överrekryterad
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Övervägande i Husby centrum med någon dag/vecka på kontoret på Sveavägen 55
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

NCM Development är ett konsultföretag som hjälper fastighetsägare och kommuner med rådgivning och genomförande av olika typer av fastighetsutveckling. De har ett brett utbud av tjänster inom centrumutveckling och butiksetablering som ger uppdragsgivaren rätt plattform för värdeskapande investeringar i större stadskärnor, mindre centrum och i etableringsfrågor.