Nätverkstekniker till Monyx AB - ett företag i den finansiella sektorn!

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Brinner du för nätverksteknik och har grundläggande kunskaper inom IT? Vill du ta ditt nästa steg i karriären som nätverkstekniker? Nu har du chansen att bli Monyx nästa stjärna och få en bred roll med omväxlande arbetsuppgifter inom nätverk och användarsupport!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Monyx räkning en nätverkstekniker med kunskap om användarsupport. Kontoret är centralt beläget på strandvägen i Stockholm där de är cirka 50 medarbetare i en modern och dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att ingå i en mindre team där flexibiliteten är ett måste. Du har tillsammans med kollegorna i gruppen det övergripande ansvaret för att kontorets IT- och nätverksdrift skall fungera vilket gör rollen väldigt fri och bred där du har möjlighet till att vara med och påverka hur driften skall fungera.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Monyx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Monyx. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker på Monyx kommer du både att arbeta med installation och drift av serversystem och vara behjälplig i deras användarsupport. Rollen är väldigt fri och bred vilket gör att arbetsuppgifterna även är varierande och du kommer exempelvis att:
 • Beställa, installera och konfigurera nya lap-tops, mobiltelefoner och AD-konton
 • Sätta upp virtuell Windows 2012 server för externa leverantörsprogram
 • Uppgradera och konfigurera Bloomberg gateway för kapitalförvaltningen
 • Resa till lokalkontor i landet för att hjälpa medarbetare med IT/Telefoni vid flytt till nya lokaler
 • Hjälpa till i allmän IT-support
Tjänsten passar dig som har en vilja att utvecklas inom nätverksteknik och IT-support och gillar att ha fria tyglar där möjligheter till att forma tjänsten efter dina premisser finns.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har utbildning inom relevant område, du kan vara nyexaminerad eller ta ditt nästa kliv i yrkeskarriären. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ambitionen att utvecklas och tycker om att ta eget ansvar.

Du skall ha
 • Kunskap om Microsoft servrar
 • Kunskap om MySQL
 • Kunskap om konfigurering av brandväggar
 • Flytande tal och skrift i Svenska samt Engelska då det förekommer i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har
 • Arbetat med support gällande mailsystem, antivirussystem, spamfilter etc.
 • Arbetat med all typ av hårdvara såsom skrivare, scanners etc.
Som person är du väldigt självgående och strukturerad och gillar att ha fria tyglar under ansvar då tjänsten är väldigt bred och omfattande. Du älskar problemlösning och gillar att ta dig an och lösa utmaningar tillsammans med medarbetare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, viss flexibilitet
 • Placering: Stockholm, Strandvägen.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Monyx financial group AB är ett svenskt värdepappersbolag med säte i Stockholm och med verksamhet i Umeå och Sveg. De är ett helägt dotterbolag till det danska bolaget NewCap Holding A/S, som är noterat på NASDAQ OMX Köpenhamn. Monyx vision är att vara det självklara valet inom kapitalförvaltning, förmedlad rådgivning och försäkring. De erbjuder förvaltning av fonder, pensioner och fondförsäkringar. De har cirka 80 medarbetare och förvaltar cirka 30 miljoner.