Nätverkstekniker i början av karriären till EPM

Academic Work · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Brinner du för teknik och har grundläggande kunskaper inom nätverk? Nu har du chansen att starta din karriär hos EPM som deras nästa nätverkstekniker. Hos EPM kommer du få dels bredda dina kunskaper och med tiden specialisera dig inom företaget tillsammans med dina kollegor och företagets kunder.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EPM:s räkning nätverkstekniker i början av sin karriär. Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. EPM arbetar med kundernas och deras egen infrastruktur, både på server- och klientsidan. Det finns goda möjligheter att specialisera sig och vara med och påverka hur driften fungerar. Du kommer att arbeta i ett team som består av 10 nätverkstekniker. De arbetar enligt ITIL och använder sig av produkter från Cisco, Citrix, VMware och Netapp samt IBM. Placeringsort kommer att vara i deras lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EPM:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EPM. Din anställning hos EPM omfattas av gällande kollektivavtal mellan IT&Telekomföretagen inom Almega och Unionen samt Akademikerförbunden.

Arbetsuppgifter

Till en början kommer du ingå i företagets Service Desk och hjälpa EPM:s kunder med inkommande ärenden samt lära dig mer om företagsnät, best practices och ekonomisystem för att sedan specialisera dig inom företaget.

Till en början kommer du till exempel att:
 • Installera programvaror
 • Konfigurera datorer
 • Sköta användaradministration
 • Utföra olika patchningar
Tjänsten passar dig som har ett genuint teknikintresse och vill bygga vidare på dina befintliga kunskaper inom nät & drift. Hos EPM får du chansen att starta din karriär med andra drivna tekniker. Du kommer med tiden placeras i kundprojekt och driva arbetet från start till slut. Du kommer få en individuell plan för att kunna specialisera dig inom valt område.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och att du tycker om att ta eget ansvar. Du kan vara nyexaminerad men får gärna ha något eller några års yrkeserfarenhet inom nät & drift. Du har mycket goda verbala såväl som skriftliga kunskaper i svenska och engelska då daglig kommunikation sker i språken.

Som person är du initiativtagande och räds inte att ta egna beslut. Du har ett påtagligt teknikintresse och drivs av att lösa utmaningar utan tydliga ramar och riktlinjer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön samt provision
 • Placering: Norra Stationsgatan i Stockholm.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Malin Andersson 08- 562 467 06
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Våra hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.